2777
2789

دوست دارم دعوا کنم باهاشون ولی من یه دختر تنهام اونا دوتا مرد گنده

البته دوتا مغازه مختلفن

حداقل نمیگن به جاش بیا از مغازه مون جنس ببر

از تابستون جنس رو گرفتن حالا هی دارن میپیچونن.

یکی شون فروخته تموم شده سود کرده حالا منت می‌ذاره من همچین جنسی برای مغازه ام نمی‌گیرم میگه بیا ببر میگم چیزی هم مگه مونده ببرم میگه نصفش مونده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب

دیشب من ی مغازه بودم

داشتم لگ میخرید

گفتم‌رنگ‌‌ دیگه نداری

برگشت گفت جنس ما نیست از یکی گرفتیم؛:/

وطن من جایی است که خنده را گریه، آزادی را حصار،مرگ را به آرزو تبدیل کرده است،اگر خدا دیدم حتما به او‌خواهم گفت که  چطور در مازندگی میکنی، حال ما را‌نمی فهمی؟؟؟                 امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

بیشتر ببینید
چه جالبدیشب من ی مغازه بودمداشتم لگ میخریدگفتم‌رنگ‌‌ دیگه نداریبرگشت گفت جنس ما نیست از یکی گرفتیم؛: ...

حالمو بهم زدن

یکی شون شعبه دوم زده برای مغازه اش ولی ۳۰۰ هزار تومن منو نمیده.

دوست دارم بهش بگم میخوای با خودت ببری تو قبر.

مدرک ندارم.

دوربین ها  ی مغازه  ی مدرک

اینبار برو حضوری  بعد گوشیتو بزار رو دوربین که نفهمن

حرف بزن‌باهاشون

وطن من جایی است که خنده را گریه، آزادی را حصار،مرگ را به آرزو تبدیل کرده است،اگر خدا دیدم حتما به او‌خواهم گفت که  چطور در مازندگی میکنی، حال ما را‌نمی فهمی؟؟؟                 امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

بیشتر ببینید
زیاد بود؟

یکی شون دو باکس گرفت ۲۴ تا میشد حالا زد زیرش میگه پیغمبری یک باکس بود ولی خدا که می‌دونه من دوباکس بردم بهش گفتم اوکی یه باکس پول همون یک باکس رو بده باز پیچوند تا الان چهار دفعه شماره کارت گرفته.

یکی هم یک باکس گرفت.

حالمو بهم زدنیکی شون شعبه دوم زده برای مغازه اش ولی ۳۰۰ هزار تومن منو نمیده.دوست دارم بهش بگم میخوای ...

جای تو باشم دیگه بیخیالش میشم

فکر کردن به این موضوع انرژیتو هدر میده

بسپارشون به خدا، از فکرش بیا بیرون و درسش رو بگیر، ببین چی باعث شد این اتفاق بیوفته سری بعدی جلوگیری کن و برو قدم های بعدی کارت رو بردار

جای تو باشم دیگه بیخیالش میشمفکر کردن به این موضوع انرژیتو هدر میدهبسپارشون به خدا، از فکرش بیا بیرو ...

من بهشون اعتماد کردم.

هر دفعه با خوشرویی پولمو طلب کردم.

دلم میخواد برینم بهشون.

دوربین ها ی مغازه ی مدرکاینبار برو حضوری بعد گوشیتو بزار رو دوربین که نفهمنحرف بزن‌باهاشون

تازه پولمو نداده میگه دوباره برام جنس بیار قبلی رو تسویه کنم.

من بهشون اعتماد کردم.هر دفعه با خوشرویی پولمو طلب کردم.دلم میخواد برینم بهشون.

اشتباه کردی دختر خوب

بازار شوخی موخی نداره

توی بازار زیر آب زنی و گرگ بازی فراوون سرت درمیارن، میزنن تو سر جنس

اینا هم دیدن ساده ای میخوان ازت بکنن

شما الان باید درس این موضوع بگیری

الان قبل از اینکه من بگم تو بگو سری بعدی چکار میکنی این اتفاقا نیوفته؟؟