2777
2789

۱بیشترشون خیلی خودخواهن اصلا و ابدا زنشون را درک نمیکنن مثلا من دیدم مرده خودش شغلش اسونتر بوده زنه سختتر اصلا و اصلا زنش را درک نمیکرد و انتطار داشت این زنه با اون شغل سختش خونه داری بیست کنه و مرده چون خودش بیکار بود(نمیگم شغلش چی بود اما اسون بود) از اینکه زنش اینقدر درگیر کاره عصبانی میشد و اصلا شغل خانومش را درک نمیکرد۲بیشتزشون کثیف و شلختن و انتطار دارن زنشون مرتب و تمیز باشه و زن آنجلا جولی میخان۳بیشترشون فقط به نیاز خودشون فکر میکنن مخصوصا داخل راب.. و اصلا و اصلا به نیازهای عاطفی زن هیچی توجه ندارن۴بیشترشون بچه ننه هستن ۵زورگو هستن و میخان حرف حرف خودشون باشه

در اخر ازدواج با مرد خارجی بهتره نرهای ایرانی خیلی بدرد نخورن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرپ خاصی مد نظرم نیست اصلا هدف من ازدواج نیست صرفا از مردهای ایرانی حالم بهم میخوره

طرز فکرت دقیقا مثل خودمه 👏👍

آرامِ جـان منـ بـاش 🤍 مــاه مَـن بـاش ..                  دلـتنگـَم روی شـانه ات گـریه مـی خـواهمَ🥀

همه اینطورین مگه

چقدر کوته فکری که فکر میکنی مردا خارجی همه عالین 😂

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
بیشتر ببینید