2777
2789
عنوان

چیکار کنم سردرد بارداری خوب شه 😭

69 بازدید | 18 پست

۲،۳ روزه سرم درد میکنه استامینفون هم جواب نمیده 

میگرن دارم کمپرس یخ هم میزارم فایده نداره 

تروخدا راهکاری چیزی میدونین بگید 

تازه نزدیک هفته ۶ هستم 

معدمم آشوبه میسوزه 😫😫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی گلم منم داشتم پایان ماه سوم خودش خوب شد.فقط استامینوفن  یا شیافش.تا میتونی استراحت کن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

من حاملگیم با سردرد کلا همراهه چون وقتی بیشتر زنها حامله میشن دستگاه گوارش کلا از کار میوفته و هضم صورت نمیگیره وسخت میشه واین باعث سردرد میشه

شما باید غذاهای سبک بخوری و میوه بعدش مثل میوه به که معده رو کلا خالی میکنه راحت میشی همین به به داد من رسید..الانم بازار دیدم هس امتحان کن بخور نصف یک به رو ببین چجوری شکمت راحت میشه و سردردتو ازبین میبره

هیچی گلم منم داشتم پایان ماه سوم خودش خوب شد.فقط استامینوفن یا شیافش.تا میتونی استراحت کن

وای وای خدا ب دادم برسه تازه اول راهم 😫

شیاف استامینفون از قرصش اثر بیشتر داره ؟ سعی میکنم استامینفون هم نخورم اما اگ خیلی ناچار شم میخورم 

من حاملگیم با سردرد کلا همراهه چون وقتی بیشتر زنها حامله میشن دستگاه گوارش کلا از کار میوفته و هضم ص ...

اتفاقا به دارم امتحان میکنم 

ولی من از قبل بارداری میگرن داشتم سر درد های الانم هم میگرنیه دردش 🥲 دمنشوشش چجوری میشه ?