2777
2789
عنوان

بچه مو از شیر گرفتم ببینید امروز چیکار کرد دلم سوخت☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ضرری برا شما داره اون گفت هرکی میهواد بخونه دوس نداری نخون عزیز مجبور که نیستی دلشو نشکون مادرش م ...

بایا هرجا میری همین تاپیک تکراریع دیگه  دلشو نشکستم فقط گفتم بسسه  بالاخره  یکی باید بهش بگه بسه :))) خدا مادرشم شفابده

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

بایا هرجا میری همین تاپیک تکراریع دیگه دلشو نشکستم فقط گفتم بسسه بالاخره یکی باید بهش بگه بسه :)) ...

شايد با يه تاپيك بيشتر دو نفر بيشتر براى مادرش دعا كرد گناه داره عزيزم ايشونم دلش نميخواد همچين كارى كنه ولى مجبوره چيزى نگو بهش

بایا هرجا میری همین تاپیک تکراریع دیگه دلشو نشکستم فقط گفتم بسسه بالاخره یکی باید بهش بگه بسه :)) ...

اون فقط یدونه پیام میزاره شما پیامشو رد کن وقتی آدم مشکل داره از کوچیکترین چیز دلش میشکنه 

قربونش برممم

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نکن و ریپ نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

بیشتر ببینید
خدا رو شکر که موفق شدی . من پسرم متولد ۹۸ تا آخر فروردین ۱۴۰۳هرکار کردم نتونستم از شیر بگیرم .

یعنی پنجج سالگی شیر خودتو میدادی

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀