2777
2789
عنوان

خانمایی که مثل من احساس تنهایی میکنن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 173 پست
آره ببین تو خیلی راحت با منی که 13 سال باهات اختلاف سنی دارم ارتباط برقرار کردی با اونم پس میتونی ول ...

اوووو خیلی ازین کارا باهاش میکنم. نون میپزیم. کیک. آشپزی.کاردستی. گردش. فیلم. طبیعت گردی‌.خیلی زیاد حوصله دارم. فک کنم خدا عمدامنو انقد تنهام کرده که بخوام بچه بیارم😄

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون احساس نمیکنم واقعا تنهام و دیگه کم آوردم واقعا تنهایی فقط مخصوص خداونده متنفرم از کلمه تنهایی بیزارم ازش چون خودم سالهایه ساله تنهااااااااام لعنت بهش آمین

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

اگر بخوایم فکرش کنیم انسان ذاتا تنهاست همیشه حتی دورت هم شلوغ باشه باز یه جا تو یه مکان برای حتی شده یک دقیقه احساس خلأ تنهایی می‌کنی ولی خب باز بودن آدمایی ک حتی ب ظاهر هم صمیمی نیستن باز بهتر از هیچیه

منم اسفندیم اسی فوق العاده احساسی و شخصیتم جوریه وابسته میشم... ولی زیاد نشون نمیدم

منم همینطورم عزیزم

چیکار کنیم؟!خودمو مستقل نشون میدم ولی از درون داغون میشم.

اوووو خیلی ازین کارا باهاش میکنم. نون میپزیم. کیک. آشپزی.کاردستی. گردش. فیلم. طبیعت گردی‌.خیلی زیاد ...

آره تو به درد مامان شدن میخوری 

البته ثمره عشق و بین تو وشوهرت هم احتمالا 

خیلی دلنشین میشه 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

منم اهل دوستی نبودم وقت ازدواجمم نبست ولی عشق و عاشقی کاری به این چیزا نداره یهو میبینی همه زندگیت م ...

اینم هست:) 

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 آقا من نه به نام کاربری توجه میکنم نه جنسیت 😬 سوءتفاهم نشه. ❤️۱۴۰۲/۱۱/۱۵❤️ الله❤️ حسین (ع)❤️ ایران ❤️من می رسم به تو آخر کار بارون ببار...💙

بیشتر ببینید
اگر بخوایم فکرش کنیم انسان ذاتا تنهاست همیشه حتی دورت هم شلوغ باشه باز یه جا تو یه مکان برای حتی شده ...

درسته دلم به این خوشه. سعی میکنم انتظار نداشته باشم. ولی وقتی یهو میبینم همش من رفتم‌سمت یکییی خیلی آزار دهنده اس. عزت نفسم میاد پایین.

اگر بخوایم فکرش کنیم انسان ذاتا تنهاست همیشه حتی دورت هم شلوغ باشه باز یه جا تو یه مکان برای حتی شده ...

من وقتی با کسایی که دوسشون دارم 

دعوام میشه خیلی احساس تنهایی می کنم 

خیلی حس بی کسی می کنم 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه