2777
2789

فکر کنم خیلی سخته

باید جامعه اماری اسم انتخابی بیشتر از جامعه اماری اسم اول باشه

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر کنم خیلی سختهباید جامعه اماری اسم انتخابی بیشتر از جامعه اماری اسم اول باشه

ینی یه اسم پرطرفدار تر انتخاب کنیم ؟

اینکه بگیم چون اسم بین دختر و پسر مشترک هست عوض کردیم دلیل محسوب نمیشه که موافقت کنن ؟

ینی یه اسم پرطرفدار تر انتخاب کنیم ؟اینکه بگیم چون اسم بین دختر و پسر مشترک هست عوض کردیم دلیل محسوب ...

بله باید اسم انتخابی پرطرفدار تر باشه

اونو دیگه نمدونم

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

من اسم دخترمو از هنگامه ب فاطمه عوض کردم در سن ۹سالگی از طریق دادگاه یه درخواست دادم بعد چند روز قاضی رای دادگاه داد بردم ثبت احوال عوض کردم و اینو بگم اگه بخوای اسم‌مذهبی بزاری راحت تر قبول میکنه دادگاه 

من اسم دخترمو از هنگامه ب فاطمه عوض کردم در سن ۹سالگی از طریق دادگاه یه درخواست دادم بعد چند روز قاض ...

بخوای فاطمه و زهرا بزاری خیلیییییییی راحته