2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی

68 بازدید | 15 پست

خانم های که ماشین ظرفشویی دارید آیا ازش راضی هستید؟!

من شاغلم شبها واقعا شارژم تموم اصلا نمی کشم ظرف بشورم گاهی کلا جمع میشه (کابوسم)

حاضر هم هستم چند دست ظرف دم دست بگیرم 

بعد یه سوال از این بزرگهاش مثلا ماهیتابه چرب را هم میشوره

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

آره فقط من شنیدم ظرف چدن و مسی رو ممکنه به مرور خراب کنه، ولی من هرچی توش گذاشتم خوب و تمیز شسته 

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره فقط من شنیدم ظرف چدن و مسی رو ممکنه به مرور خراب کنه، ولی من هرچی توش گذاشتم خوب و تمیز شسته

چقدر استفاده میکنی؟!

فقط موقع مهمونی یا همیشه

من ۱۶ نفره دارم چون خودمم شاغلم عصای دستمه واقعا البته من فقط قابلمه نمی زارم چون قرصی که استفاده می ...

ای ول پس قابلمه هم شدنی؟؛!

آره عزیزم میشوره من هر روز روشن میکنم بعضی وقتام دوبار حتی چون با دوتا بچه کوچیک به هیچی نمیرسم

منم شبها واقعا تموم انرژی ام در حد صفر

چقدر استفاده میکنی؟!فقط موقع مهمونی یا همیشه

خودم ندارم مامانم داره و هفته ای دو سه بار روشن میکنه، همیشه ام پر میکنه با یه دونه قرص کامل ظرفا تمیز میشه

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔
خودم ندارم مامانم داره و هفته ای دو سه بار روشن میکنه، همیشه ام پر میکنه با یه دونه قرص کامل ظرفا تم ...

منم ندارم اما می‌خوام بخرم

ای ول پس قابلمه هم شدنی؟؛!

اره اما اگه خیلی کثیفه باید شوینده قوی استفاده کنی، اگه شوینده قوی هم استفاده کنی هم قابلمت ممکن آسیب ببینه هم گل و طرح بشقاب این چیزات کم رنگ و خراب بشه😂😂 

قابلمه روحی هم سیاه بشه😂

منم ندارم اما می‌خوام بخرم

آره خیلی ضروریه واقعا، من چون مستاجرم تا الان نگرفتم ولی قصد دارم تا قبل عید بگیرم

آره خیلی ضروریه واقعا، من چون مستاجرم تا الان نگرفتم ولی قصد دارم تا قبل عید بگیرم

منم 

ظرف کابوس تا تمام 

ما همیشه ظرف چرک داریم همیشه