2777
2789
عنوان

به نظرتون ماشینمو بفروشم

467 بازدید | 52 پست

من و همسرم هر دو ماشین داریم. همسرم میگه بیا بفروشیم یه دونه ماشین خوب بگیریم. مشکلم این نیست که به نامم میزنه یا نمیزنه‌ یا ماشین کدوممون گرونتره. مشکلم اینه که با یه ماشین سخت بشه. چون همسرم باید با ماشین بره سرکار و بیاد. منم شاغلم ولی با سرویس میرم و میام بیشتر وقتا. البته با همسرم مشکلی نداریم. هر روزی بگم من ماشینو میخوام میزاره بمونه‌ . شما باشید چه میکنید؟ 

ماشین خودم هم تقریبا صفر. ولی بدم نمیاد ماشین خارجی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره با یه ماشین سخت هست واستون یا نه؟ 

وقتی با سرویس میری و میای به همسرت هم بگی ماشین می‌خوام ، میده بهت، سختیش کجاست پس ؟

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.       اگه امضام رو خوندی و تصمیم گرفتی توی یه تاپیک ریپلای بزنی و انتقاد یا مسخره کنی یا هر چیز دیگه ....... بهت تبریک میگم از تو بیشتر از اون سه گروه بدم میاد 😎

بیشتر ببینید

نفروش بذار بمونه مخصوصا ک صفرم هست

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
بالاخره با یه ماشین سخت هست واستون یا نه؟ وقتی با سرویس میری و میای به همسرت هم بگی ماشین می‌خوام ، ...

خب همسرمم یه وقت بخواد بدون ماشین بره سختشه. اون غر نمیزنه حتی اگه سختش باشه. ولی گناه داره. منم هر پنجشنبا میرم بهشت زهرا. خریدم با ماشین میرم