2777
2789
عنوان

شما باشید ماشینتونو میفروشید

128 بازدید | 23 پست

من و همسرم هر دو ماشین داریم. همسرم میگه بیا بفروشیم یه دونه ماشین خوب بگیریم. مشکلم این نیست که به نامم میزنه یا نمیزنه‌ یا ماشین کدوممون گرونتره. مشکلم اینه که با یه ماشین سخت بشه. چون همسرم باید با ماشین بره سرکار و بیاد. منم شاغلم ولی با سرویس میرم و میام بیشتر وقتا. البته با همسرم مشکلی نداریم. هر روزی بگم من ماشینو میخوام میزاره بمونه‌ . شما باشید چه میکنید؟ 

ماشین خودم هم تقریبا صفر. ولی بدم نمیاد ماشین خارجی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مدل ماشین شما باعث میشه تو دید برید و خب یه ماشین باکلاس دارید اما از این لحاظ که جدا میتونید رفت و امدتون با ماشین خودتون باشه خوبه یا به هم برای ماشین احتیاج ندارید 

و باید به اسمتون بزنه لااقل😊

نه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
بیشتر ببینید
یعنی پول خونه بدی به ماشین؟ حیف نیست؟

نه زندگیمون حیفه که داره میگذره با حسرت 

قلب بچمون حیفه که داره تو حسرت ماشین خوب هر روز مچاله میشه 

زندگی کردن اصلا حیف نیست 

اینکه به خاطر حرف دیگران بخوای زندگی و آرزوهات رو با خودت ببری اون دنیا حیفه 

بعد هم نگفتم بریم مستأجری که میریم اونجا قیمت خونه مناسب تر هست میتونیم همین متراژ خونه خودمون خونه بخریم و با باقیش ماشین بخریم 

میشه دلیلشم بگی

بستگی داره 

من ماشین خودم سمنده ماشین همسرم پرشیا و تبدیلش نکردیم چون جفتمون ماشین لازم داریم از طرفی رانندگی جفتمون ریسکی و سرعتیه و ماشین خارجی قطعات و هزینه هاش گرونه 

نه زندگیمون حیفه که داره میگذره با حسرت قلب بچمون حیفه که داره تو حسرت ماشین خوب هر روز مچاله میشه ز ...

نگرانی و دو دل شدنمون فقط استرس اینو داریم که کلاه بذارن سرمون چون تاحالا خرید و فروش ملک نکردیم