2777
2789
بخاطر سنشه یه کم خجالت می‌کشه . پدرش بیشتر بهش توجه کنه کم کم عادی میشه واسش و بسیار توی رابطشون تاث ...

بهههه چه پدر نمونه ای حتما به همسرم میگم بیشتر رسیدگی کنه الانم بش گفتم برا دخترم کمپوت اناناس بخره تقویت شه بچم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال برای موی زاید دخترتون چی پیشنهاد دادین من موندم چی بگم به دخترم

ژیلت خودش بدش میاد چون خیلی ببخشید موهای اون ناحیه اش ضخیم سختشه موبر هم شنیدم سرطان زاس یخورده بزرگ تر شه میبرم لیزر

وااا دختر من هر نیم ساعت عوض میکنه 😑

من ۲۰سالمه واز همون اول خونریزیم زیادبود باتهوع هم بود الان تهوع نیس اما درد وخونریزیش کشندس. خیلی زیاده من ۲ ۳ تا ازاون بزرگا میزارم نوار نه ها پوشک 

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
من ۲۰سالمه واز همون اول خونریزیم زیادبود باتهوع هم بود الان تهوع نیس اما درد وخونریزیش کشندس. خیلی ز ...

دخترم خونریزیش زیاده کلا درد هم تا این بار اصلا درد نداشت ایندفعه شکم درد داره براش کیسه اب گرم میزارم خوب میشه

😂منم گند میزنم همیشه دوتا نوار با سه تا دستمال اشپزخونه میذارم باز پس میده

خونریزیت زیاده خب باید تند تند عوض کنی .

مفنامیک اسید هم بخوری کم میکنه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من یه بار اینحوری شد مامانم کتکم زد 😂💔

الهییی😂😂😂😂عزیزممم چند سالت بود؟

من مامانم فقط ازم میخندید🥲منم اشککککککک

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بیشتر ببینید
هی بهش میگم عیب نداره برا منم پیش اومده اروم نمیشه میگه الان بابا میاد میفهمه🫠🫠

خب زیرش ی ‌کهنه ای چیزی مینداخت

پزشک سایتوم و البته ی نمه همه چی دان😎🫶سوالی پاسخ نمیدم در رابطه سوالات پزشکی و حس ششم🫠❌️❌️

دخترم خونریزیش زیاده کلا درد هم تا این بار اصلا درد نداشت ایندفعه شکم درد داره براش کیسه اب گرم میزا ...

منم خونریزیم زیاده همراه بالخته زیاد وبزرگ ببخشید رک گفتم

هرسری درد دارم یعنی عرق میکنم ازدرد بالشموچنگ میزنم 

مفنامیک اسیدمیخورم ۲تا کاچی مادرم میزاره بعضا کیسه اب 

هفته بعدم قراره بشم درد دارم ازالان حس میکنم الاناس بشم 

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
خونریزیت زیاده خب باید تند تند عوض کنی .مفنامیک اسید هم بخوری کم میکنه

تند تند عوض میکنم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️