2777
2789
عنوان

دلم میخاد پدرمو زنده ب گور کنم

302 بازدید | 42 پست

تنها دشمن زندگیم بود🙂بچگیمو نابود کرد 

جلو همه تحقیرمون میکرد جلو همه کتکمون میزد تو بچگی و ب شدت میزد سر پوزمون 

یبارم پدری نکرد یبارم تفریح نبرمون از وقتی ۱۲ سالم بود زد تو سرم گفت چادر بپوش از خونه بیرون نرو

الانم ن میزاره درس بخونم ن کار ن بیرون برم

هزارتا فحشم میده هزاربار میگه ج.نده

ن پول میده ن هیچی

ن لباس دارم ن امکانات

وقتی میاد خونه میدوعم میرم تو کنج اتاق فقط نگاه دیوارا میکنم تا اون بره

رسما منو نابود کرده دلم میخاد بکشمش تنها دشمن زندگیم بود 

اگه یروز از اینجا رفتم دیگع نگاش نمیکنم هیچوقت 

حتی اسم فامیلمم عوض میکنم🙂متنفرم ازش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هوف🤦‍♀️

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

چندسالته؟

وقتی هیچ کار نمیکنی و بهت این حرف زشت رو میزنه ،پس چی برا از دست دادن داری؟ 

پس برو بیرون و درس بخون و کار کن محلش نزار

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

ایخدا تو دقیقا یکی عین منی منم پدرم مواد صنعتی مصرف میکنه مادرم جونیش رفت هر روزمون با عذابه دارم میمیریم انقدر مادرم جوش میزنه عذاب میکشه 

خدا نابودشون کنه تا میاییم حرفی بزنیم میگن پدرته اینجوری نگو نمیدونن چقدر داریم عذاب میکشیم چقدر داریم اذیت میشیم 

دقیقا درکت میکنم امیدوارم خدا هرچه زودتر از رو زمین برشون داره تا برای چندسالم شده راحت زندگی کنیم 

چندسالته؟وقتی هیچ کار نمیکنی و بهت این حرف زشت رو میزنه ،پس چی برا از دست دادن داری؟ پس برو بیرون و ...

مثلا میگم پول بده 

میگه شما بچه من نیستید یا خیلی وقتا بحثش میشه با مادرم

میگ دخترای جندت

بخدا تاحالا خطا نکردم

خودش روانیه

مثلا میگم پول بده میگه شما بچه من نیستید یا خیلی وقتا بحثش میشه با مادرممیگ دخترای جندتبخدا تاحالا خ ...

نگفتی چندسالته

مامانت چرا جدا نمیشه 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
لابدپدربدنداری ک تنت لرزیدمن درکش میکنم ک کل ایندموزندگیمونابودکرد

درسته متاسفم براتون خدا هدایتشون کنه

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

خدا روشکر پدرم نه به پوششم گیر میده نه به کارها همیشه هم تکه گاه بود و همراه 😍انشاالله راحت شی😣

صاف و ساده مثل آسمون💙 قشنگ مثل یه گل🌻این چیزیه که از زندگی میخوام😎