2777
2789
عنوان

اختلالات خلقی پیش از قاعدگی

88 بازدید | 13 پست

سلام به همه عزیزان

من مبتلا به تنبلی تخمدان هستم و کیست دارم البته خیلی شدید نیست. دارو برای تنظیم هورمون مصرف کردم. چیزی که اذیتم می‌کنه اختلالات خلقی پیش از قاعدگی هست الان 20 روزه از پاک شدنم میگذره و امروز به شدت عصبی بودم و پرخاش کردم در حالیکه مواقع دیگه نسبتا میتونم خودمو کنترل کنم. حتی نسبت به اطرافیانم اینطور مواقع بدبین میشم.

شما اگه مبتلا بودید به اختلالات خلقی پیش از قاعدگی و درمان شدید راهکاری هست برای این موضوع؟ ممنون میشم بهم بگید🥺🙏🏻

منم دقیقا همین مشکلو دارم گاهی زمان تخمک گداری وحشی میشم گاهی تو pms

شما خوابتون هم بهم میریزه؟

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بهتره پیش تراپیست برین خودش شرایط رو ارزیابی میکنه اگه لازم باشه ارجاع تون میده به روانپزشک دا ...

ممنون عزیزم 

منم برام سوال شده بود اینطور مواقع باید برن پیش دکتر اعصاب و روان یا زنان؟🤦🏻‍♀️

من روز اول و دوم پریود اصلا شب خواب ندارم اصلا

بدنتون گر میگیره؟

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

منم دقیقا همین مشکلو دارم گاهی زمان تخمک گداری وحشی میشم گاهی تو pmsشما خوابتون هم بهم میریزه؟

نه عزیزم از لحاظ خواب مشکلی ندارم😅

فقط بعضی دوره ها عصبی و حساس میشم شدییید🤕

ممنون عزیزم منم برام سوال شده بود اینطور مواقع باید برن پیش دکتر اعصاب و روان یا زنان؟🤦🏻‍♀️

بهتره اول برین پیش روانشناس 

شاید با روان درمانی و تکنیک هایی که آموزش میدن بهتر بشین 

اگه جواب نداد روانپزشک

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اکثر خانما فکر میکنم داشته باشن. من خودم چندروز قبل پریودیم به شدت عصبی و افسرده میشم

خیلی بده واقعا من گاهی اوقات نمیتونم خودمو کنترل کنم 🥺

امروز سر یه گوشی دختر داداشمو دعوا کردم و سرش داد زدم انقد ناراحت شدم 🤕