2777
2789
عنوان

کار کنم اینجا یا نه خیلی بی پولم

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 72 پست
پس کجا کار کنم من دوتا بچه زیر ۷ سال دارمجایی قبولم نمیکنه اینجا میتونستم بزارم خونه بیام تن تن سر ب ...

نمیشه به درو امسایه بسپاری بیان خونه ت اصلاح یا ارکار اونجا میکردی رو تو خونه بکنی؟

پس کجا کار کنم من دوتا بچه زیر ۷ سال دارمجایی قبولم نمیکنه اینجا میتونستم بزارم خونه بیام تن تن سر ب ...

الهی بگردم میدونم شرایط سختیه آما آدمای نادرست دستشونم بی برکته. ایشالله کار خوب و مناسب پیدا کنی

میتونی شال بدوزی و بفروشی؟ 

یک و نیم متر پارچه بخر و از عرض دو قسمت کن. یه کم تزئینش کن و بفروش اگه صرف کرد و مشتری پیدا کردی ادامه بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو همسرم ،یا بابام گفته بخاری رو لازم دارم یا مهمون داریم اتاق بخاری نداره شب میمونن بخاری لازم دار ...

فلن صبر کنم پس چون گفته یکی میارم بعد میدم اینو

خونمم بلده میترسم ازش خدابخیرکنه

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

دنبال یه کار درمنزل باش سه تومان ارزش ندارها بخاطر بچه هات نرو ناخداگاه منحرف نشی.....

الهی بگردم میدونم شرایط سختیه آما آدمای نادرست دستشونم بی برکته. ایشالله کار خوب و مناسب پیدا کنیمیت ...

اخه بنظرت الان همه دنبال مد و کلاس هستن میان شال دست دوز خانگی بخرن؟

بخاری مو چجور بگیرم ازش شوهرم بفهمه نیس عصبی میشه استفادع میکردم تو خونه

برو بگو بخاری خونه ام خراب شده. تا اونو درست کنم بیام همین بخاری رو ببرم بعد برات میارم. بخاری رو بگیر و بلاکش کن

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊

دنبال یه کار درمنزل باش سه تومان ارزش ندارها بخاطر بچه هات نرو ناخداگاه منحرف نشی.....

هیچ کاری نیس شوهرمم هرکاری نمیزاره یا میگه ارایشگاه یا کار خدمات دولتی ک اونم پارتی میخاد

بخدا ۳ تومن واسه من زیادع شوهرم هیچ پولی نمیده

برو بگو بخاری خونه ام خراب شده. تا اونو درست کنم بیام همین بخاری رو ببرم بعد برات میارم. بخاری رو بگ ...

میدونه خونه ما پکیج هست

بخاری بزرگ نیس ک از اینا ک زیر کرسی میزارن

ی دختر ۱۰ ساله داره اونم شده مثل مادرش خدایی وضعشون خیلی بده هی مرد میزنگه قرار میزارن روزانه پول ها ...

آره بیخیالش شو . اصلا بحث دستگیری هم نباشه که هست و ممکنه پیش بیاد ، با وضعی که این طرف داره ، اسمش زود پخش میشه توی محله که خرابن و فلان . بعد شهرتش الکی الکی دامن شما رو هم میگیره که فلانی هم که اونجا کار میکنه حتما مثل همینا هست ، البته دور از جون شما .‌ میشه آش نخورده دهن سوخته 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

سلام اسی

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امضامه

لینگ باز نشد درخواست دوستی بدین اونجا لینگ بفرستم

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید پیج  اینستام👇@nargesi.mosavi

بیشتر ببینید