2777
2789
عنوان

خانم متاهلی که میره سرکار

213 بازدید | 28 پست

تا قبل از اومدن به نی نی سایت فکر میکردم وظیفه مرد هست خرج زندگیو بده و خانومایی که کار میکنن درآمدشون برای خودشون نگه میدارن ...اطرافمم تقریبا همینطوری بود

ولی اینجا اومدم تفکراتم عوض شد

نی نی سایتیا معتقدن زن هم بعنوان شریک زندگی باید خرج کنه و همه چیز شریکی باشه

یعنی منم کارمند شدم ازدواج کردم طرفم انتظار داره خودم هزینه های خودم بدم؟ 

همین که پولاتو ازت نگیره عالیه. خرج خودت میکنی. بعضیا نمیزارن خرج خودت هم کنی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید

اگر دیدت این باشه تو زندگی زن و مرد هر کدوم باید برای خودشون کار کن و پول جمع کنن پایه های زندگی سست میشه، زندگی مشترک همه چیزش مشترکه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخوای نخوای مرد همین انتظار رو داره شما خرج ارایشگاه و لباس و اینات رو درمیاری مرد خرج خونه رو میده

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
بیشتر ببینید

اون زمونه گذشت که زن پته پته میکرد مرد دنبالش بود و خرجشو میداد الان اینقد اوضاع اقتصادی خرابه من میبینم با زن و بچه هم کار میکننن مگه از هزار و یک نفر خیلی پولدار باشن الان هیچ زنی بیکار نیست حتی اگه شده دست فروشی میکنن بلکه نونی دربیارن

ولی بهتره که ندی

اینجا اروپا نیست که زن و مرد حقوق برابر داشته باشن

حقوقت رو واسه خودت پس انداز کن خرجتم با شوهر

پس خانم‌هایی که خانه دارن خرجشون رو کی میده؟

ولی جاهایی تو زندگی خرج کن و کمک کن که به چشم بیاد‌.مثل خرید خونه و ماشین و ...

همین که پولاتو ازت نگیره عالیه. خرج خودت میکنی. بعضیا نمیزارن خرج خودت هم کنی

اینجوری هم دیدم بخاطر اینکه خانومه کارمند بوده رفتن خواستگاریش و بعد ازدواج انتظار داشتن حتی رهن خونه رو هم بده

شما فقط اون بخشی رو دیدی و نظراتی رو خوندی که ترجیح دادی بخونی.وگرنه اکثر نی نی سایتیا معتقدن پول زن باید برای خودش باشه و تو زندگی خرج نکنه.تصمیمات مهم زندگیت رو هم بر اساس نظر نی نی سایتیا که هر کدوم از یه شهر و قوم و فرهنگ متفاوتند نگیر اما اگه توصیه بخوای باید بگم پول زن برای خودشه و نباید کمک خرج باشه مگر اینکه شرایط خاصی پیش بیاد

به طور کلی وظیفه مرد هست که هزینه های زندگی رو متقبل بشه...

و وظیفه زن هم خونه داری،بچه داری و...

اما شرایط جامعه طوری هست که دیگه یه مرد به تنهایی نمیتونه از پس تمام هزینه های زندگی بر بیاد پس اینجا طرفین باید با کمک هم زندگی رو بسازن...خانم هم هزینه کنه تو زندگی در عوض مرد هم باید تو خونه داری و ...کمک کنه و همه چیز شریکی باشه

اگر دیدت این باشه تو زندگی زن و مرد هر کدوم باید برای خودشون کار کن و پول جمع کنن پایه های زندگی سست ...

پس خانه دار بودن راحتتره 

کار خونه بارداری زایمان سرکار و....داغون میکنه آدمو

بستگی به انتخابت و اینکه چقدر اون ادم فهمیده و همراه باشه دازه

اگه قرار باشه همه چیز شریکی باشه باید همه چیز شریکی باشه! نه فقط دخل و خرج!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.