2777
2789

همش میگفت من شاغلم شاغلم نمیدونم بچه مو کجا بزارم بررم سرکار تازه بچه دار شده 

منم به توصیه بروبچ نی نی سایت گفتم اجی جان چند غازی ک میگیری ارزش نداره  بری سرکار مگ اینک نیاز داشته باشی دوستانه میگم بهت بشین بالا سر بچه ات 

پ.ن: خیلی تو زندگی ام فضولی میکنه خیلی خیلی  حس میکنم حسودی میکنه من اهل گوشه کنایه نیستم ولی دهن منو سرویس کرده این بشر هر وقت ازش خبری شد اعصاب مو خورد کرد من دانشجو پیرا پزشکی ام اون تکنسین داروخونه روزی ک قبول شدم از سر حسودی گف میخای ذرس بخونی ک چیکارت بشه من ک دیگ داروخونه عموم زده باهم کار میکنم نصف در میارم حالا جدو آبادش رو میشناسم عموش سیکل نداره بچه ها  تو کار مواد و قاچاق ‌ خودش  رفته دوره دیده داروخونه کار میکنه 

یا هر وقت منو دید گف چرا بچه نمیاری فضول خانم 

ولی الان حس گه عذاب وجدان داره خفه ام میکنه 😔هنوز سین نزده پاک کنم؟

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله پاک کن

مگه اینکه نظر شما رو خواسته باشه

شمام از روی حسن نیت جواب بده

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

عذاب وجدان داری ویرایش کن 

که واسه آینده بچت کار نکن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بیشتر ببینید

پیامت رو پاک کن ولی ارتباطت رو قطع کن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید
به نظر من به جای اینکه یه حرفی بزنی که تو ذاتت نیست و عذاب وجدان بگیری، رابطه و باهاش کم کن، اگه انق ...

اصلا رابطه نداریم ولی هر سالی ک یبار پیام میده اینجوری 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ارتباطی نداریم سالی یبار پیام میده اینجوری خودشو خالی میکنه

هر بار پیام داد یک جمله بگو ان شاالله خیره 

من خوراکم قطع کردنه 😁 همینو بگو تمومه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید
خب هیلی زر میزنه چی بگم در جوابش

ول کن به زر زدن بقیه اهمیت نده

کاری که خودت فکر میکنی درسته بکن

ما قرار نیس مثل بقیه باشیم و مقابله به مثل کنیم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!