2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به راحتی🙂

من عشق اولم که از ۱۷ سالگی دوسش داشتم فوت شد یه طرفه بود

سرپاشدم قبل چهلمش 

سردشدم 

زندگی جریان داره 

باید ادامه داد:)

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

خب کاش مال منم بمیره ن اینکه با کس دگ باشه

افرین 

اگه قرار نیست پیش من باشه،کاش پیش خدا باشه 

جاشم امن ترع

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

خب کاش مال منم بمیره ن اینکه با کس دگ باشه

نگو اینو:)

این انقدددد زجرش زیاده که 

اما تجربه و اینا ثابت کرده اونی که میره یه بهترش میاد قطعااااا و بدون شک

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

فراموشش کردم رفتم با یکی دیگه یادم رفته کلا😂

چقد بعد فراموشیدی

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

۶ سال یکیو دوست داشتم دیوانه وااار بعد فهمیدم همش یکطرفه بود البته رابطه ای نبود من بودم که فقط دوسش داشتم 

یکی دیگه اومد تو زندگیم حقیقتا اولین نفری بود که اجازه دادم بیاد، بعد فهمیدم فقط به چشم یه دوست منو میبینه 

حس میکنم اصلا برای عشق دریافت کردن آفریده نشدم...

Disconnected