2777
2789
عنوان

خانما نظر بگین طلاق بگیریم یا نه

115 بازدید | 8 پست

امروز رفتم سر اینکه شوهرم منو کتک زده بود شکایت کردم ازش شکواییه رف براش. رفتم درخواست مهریه دادم. درخواست نفقه از اول عقدمون رو دادم چون خرج زندگی کم و بیش با من بود. درخواست نفقه برای بچمون رو کردم. درخواست استرداد جهیزیه رو کردم. بهش پول قرض داده بودم قبلا نخواسته بودم، الان استرداد وجه هم نوشتم براش. یک میلیون و دویست برای دادخواست هام پول خرج کردم. داداشمم سر اینکه اومده بود خونه ما ابروریزی کرده بود فوش داده بود شکایت کرد. فیلم دوربین و ویسش رو هم داریم. به نظرتون شوهرم میتونه الکی شاهد بیاره که زن منم خونه ی ما ابرو ریزی کرده؟؟ به نظرتون روال کارا چطوری میشه؟

توی پیامک هم قبلنا به من فوش داده بود. منم جواب فوشاشو داده بودم. به نظرتون مشکل ساز میشه برام؟ یبارم توی پیام به مادرش گفته بودم ایشالا ببینم با شوهرت با هم برین زیر تریلی عفریته که پسرتو یاد میدی. این به نظرتون جزاش چی میشه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه بلدی دمت گرم من بخدا اگه ی روز گیر کنم نمیدونم از کجا شروع کنم بهت افتخار میکنم🌹👍🏻

راستش کسی نیس طرف زنا باشه، همینا هم یه جوری سر هم میشن اخرش میبینی خودم متهم شدم😂🤦‍♀️

شاید نتیجه رفتار های شما با اونها باعث شده شوهرتون باهاتون بد شهبله ممکنه دردسر ساز شه

چه رفتاری ، من اقدامات قانونیمو گفتم. خییییلی منو اذیت کردن خیلی توهین کردن. اینا نتیجه رفتارای خودشونه