من اینطوری که خودم درست میکنم رو میگم شاید به درد بخوره
من از شب قبل میذارم توو ادویه جوجه پاچینی اینطوری زمان پخت خیییلی کم میشه و مزه هم خیای تغییر میکنه
مرغ رو اول میجوشونم حتی گوشت و اینا رو هم میجوشونم
بعد آبش رو میریزم (اینطوری بوی بدش گرفته میشه) و مجدد با هویج و پیاز و چوب دارچین میذارم توو قابلمه با شعله خیییلی کم تا اول خود مرغ آب بندازه
اگر تعداد کم بخوام با همون آب مرغ میپذه و کافیه
اگر تعداد زیاد بخوام درست کنم بعد که مرغ آب انداخت آب جوش اضافه میکنم
بعد که پخت (نه خیلی له بشه) سرخ میکنم
و مجدد با سس ( پیاز داغ و رب گوجه و زرد چوبه و هر ادویه دیگه ای من چون پاچینی میزنم دیگه ادویه خاصی نمیریزم) میذارم چند دیگه بپزه