2777
2789

میخواییم غذای آماده راه بندازیم چلو مرغ بلدم 

ولی به طرز بیرون بر نمی‌دونم چطور بپزم کسی می‌تونه راهنمایی کنه 

لطفاً نیایین بگین بلد نیستی کار نکن فلان 

اول مرغا رو سرخ کن در حد تفت بعد جمع کنش کن بزار کنار 

پیاز خلالی کن تفت بده سبک که شد مرغا رو بچین داخلش فلفل دلمه خلالی و هویج بریز داخلش درش رو بزار وقتی پخت اب و ادویه رو اضافه کن بزار بپزه و در اخر ربع 

🧸🔮🎀💗🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کرفس مرغ رو خیلی خوشمزه میکنه 

اون سال برا زواری پدرم دادیم آشپزخونه پخت با ساقه کرفس عجب عطر و بو و مزه ای داشت 

خودمم همیشه اکثرا کرفس میریزم 

با مرغ و پیازش سرخ میکنم هویج و ادویه آبلیمو و نمک و رب آب میریزم بپزه 

قیسی آلو پخته هم فریز کردم یه تکه میکنم میندازم توش عالیه

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

اول مرغا رو سرخ کن در حد تفت بعد جمع کنش کن بزار کنار پیاز خلالی کن تفت بده سبک که شد مرغا رو بچین د ...

ما خودمون چند مدت تو رستوران کار کردیم مرغ رو اولش یه دور میجوشوندن آبش میریختن دور بعد با آب و فلفل دلمه ای و هویج پیاز زردچوبه نمک نیم پخت میکردن 

 بعدا تو روغن نسبتا زیاد و داغ سرخ میکردن 

سسش هم با همون آب مرغ درست میکردن 

ولی خب اون رستورانی بود دیگه من برا بیرون بر میخوام

ما خودمون چند مدت تو رستوران کار کردیم مرغ رو اولش یه دور میجوشوندن آبش میریختن دور بعد با آب و فلفل ...

دستپخت ها متفاوته به نظرم با سبک خودت بپز که خود از اب در بیاد برای اولین بار بخوای با دستپخت بقیه پیش بری زیاد جالب نمیشه


من خودم مرغ رو میجوشنم ابشو نمیریزم دور 

🧸🔮🎀💗🌸

من اینطوری که خودم درست میکنم رو میگم شاید به درد بخوره 

من از شب قبل میذارم توو ادویه جوجه پاچینی اینطوری زمان پخت خیییلی کم میشه و مزه هم خیای تغییر میکنه 


مرغ رو اول میجوشونم حتی گوشت و اینا رو هم میجوشونم

بعد آبش رو میریزم (اینطوری بوی بدش گرفته میشه) و مجدد با هویج و پیاز و چوب دارچین میذارم توو قابلمه با شعله خیییلی کم تا اول خود مرغ آب بندازه 

اگر تعداد کم بخوام با همون آب مرغ میپذه و کافیه

اگر تعداد زیاد بخوام درست کنم بعد که مرغ آب انداخت آب جوش اضافه میکنم 

بعد که پخت (نه خیلی له بشه) سرخ میکنم 

و مجدد با سس ( پیاز داغ و رب گوجه و زرد چوبه و هر ادویه دیگه ای من چون پاچینی میزنم دیگه ادویه خاصی نمیریزم) میذارم چند دیگه بپزه 

چطوری ؟؟

مرغا رو بزار اب پز بشن وسطاش درشون بیار سرخ کن تو روغن دوباره بزار تو قابلمه رب گوجه سرخ کن تو روغن بریز تو سسش نیم ساعت بیست دقیقه هم که از پختش،گذشت دلمه و هویج بریز توش که غلیط و خوشمزش میکنن

ارسال نظر شما


نظر خود را وارد نمایید ...

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز