2777
2789

خب اول از همه اینجا هزینه اش 1/500 هست ماهانه و خب نه مشاور هست نه کتاب کمک درسی هست و خب یکمیز و صندلیه با یک اتاق استراحت ولی اونی که من میگم راه بندازیم مشاور بیاریم و کتابای کمک درسی و ناهار هم بدیم و اتاق استراحت بو کیفیت و یک اشپزخونه برا چایی و قهوه و گرم کردن غذا و... ولی خب همینطور که گفتم  با اینا هزینش میره خیلی بالا بوای بقیه البته میشه هر کسی از هر چیزی نخواست استفاده کنه مثلا کتاب نخواست یا مشاور نخواست یا غذا نخواست پولشو کم میکنیم در همون حد بقیه میگیرم و ساعت کار هم بیشتر از بقیه جاها و سختگیری روی درس خوندن و ... بنظرتون با اینایی که گفتم میصرفه اولش در حد 30 تا برا دخترا بعد اگه خوب بود برا پسرا هم باشه و تعداد هم بره بالاتر و هزینه اش هم با کل چیزای بالا در حد 4 یا 3/500 تومن ولی برا کل چیزا ها و داخل یک شهر نسبتا کوچیک 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایده خوبیه کاش یه جا بود شب هم می موندیم آخر هفته میرفتیم خونه خیلی خوب میشدد🤦‍♀️

خب میشه یک اتاق رو کردخابگاه برا کسایی که از روستا میان یا نمیخوان شب رو برن خونه 

نمیدونم ولی فکر نمیکنم یعنی برای من که این تجربه رو ندارم نمیدونم

تجربه‌ نمی خواد. سخت نیست.

پانسیون مطالعاتی کار خوبی هست اما پشتوانه مالی قوی می خواد، بیشتر یک کار فرهنگی هست تا سوددهی اقتصادی.

تجربه‌ نمی خواد. سخت نیست.پانسیون مطالعاتی کار خوبی هست اما پشتوانه مالی قوی می خواد، بیشتر یک کار ف ...

سود دهی خوبی فکر کنم داشته باشه اگه پول پیش برا اجاره بذاریم کنار و در نظر نگیریم در حد 100 میل برا وسایل میخواد و 10 میل هم اجاره ماهانه که از خودش در میاد و 7 میل هم برا مشاور و 7 میل هم برا استخدام یک نفر  

سود دهی خوبی فکر کنم داشته باشه اگه پول پیش برا اجاره بذاریم کنار و در نظر نگیریم در حد 100 میل برا ...

ببین کارآفرینی اینطوری احتمال شکست اش زیاد هست، روش کار اینکه شما اول تو ابعاد کوچکتر راه می اندازی (مونه، پایلوت)، بعد اگر جواب داد سریع گسترش می دی و اگر جواب نداد، ضرر کوچکی کردی.

این روش شما خطرناکه

پس چیکار کنم که ضرر بیاد پایین

ببین همینجا چند روز پیش، کاربری که ۵  تا مدرک تخصصی آرایشگری داشت، پست گذاشته بود که سالن آرایشگری چند ماه افتتاح کردم و هزینه دکور و ... دادم ولی مشتری نداره، ماهانه ۹ میلیون کرایه از جیب دارند می دند.

این را همیشه تو ذهن ات داشته باش:

بزرگ فکر کن ولی کار را از جای کوچیک شروع کن.

ببین همینجا چند روز پیش، کاربری که ۵ تا مدرک تخصصی آرایشگری داشت، پست گذاشته بود که سالن آرایشگری چ ...

پس نظرتونه که تعداد میزارو بیاریم پایین از 10 نفر شروع کنیم دیگه خونه کوچیکتر ولی مشاور و کتاب باشه یا نیازی به کتاب نیست ؟