2777
2789
عنوان

هنرستانی ها یکم از فضاش بگید

56 بازدید | 11 پست

یه سوال که ذهنمو درگیر کرده اینه که کلاس بندیاش چطوریه

مثلا مینویسه دهم خدمات؟ یا دهم حسابداری

و اینکه کلاس هنری ها و خدمات جدائه دیگه نه؟ 

البته شنیدم بعضی هنرستان ها هم کاردانش دارن هم فنی

اونا رو مینویسن دهم فنی و دهم کاردانش؟ 😂🫡

هیچچچ ایده ای ندارم ممنون میشم کمک کنیید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالی بود هنرستان ما

بهترین دوران مدرسم بود

امکاناتشم خیلی خوب بود

کلاسای عملیمون جدا از کلاسای عادی طبقات پایین بود کلاسای عملی رشته معماری و طراحی دوخت هم یه ساختمون جدا توی حیاط بود

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
چه خوب🫡تهرانی هستید؟

بله

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

اره من طراحی دوخت میخوندم طراحی دوخت فنی حرفه ای مینوشتن 

یا مثلا برنامه یکشنبه مینوشت دوخت حجمی و دوخت لباس بچگانه 

ولی هنرستانم فوق العاده بود یعنی جوری که دیگران از هنرستان بد میگن میگم واقعا همچین چیزیم هست 

فقط پررر از رنگه هر جا رو نگاه میکنی یا رشته فتوگرافیک ژوزماناشونو میزدن به دیوار راهرو ها  یا ما لباسایی که دوختیمو تن مانکن میکردیم میزاشتیم تو راهرو خیلی فضای خوبی داشت

ولی باید یه هنرستان خوب پیدا کنی چون هر جا هر ادمی با هر خانواده و رفتاری پیدا میشه  

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨