2777
2789

چند وقت از شدت غصه نمیتونستم بنویسم تو‌ سایت داغونم کرد شوهر نامردم 

از سال ۹۷که ازدواج کردم هر چی طلا داشتم ازم گرفت و فروخت فقط یه دستبند وقتی مادرم دید هیچی نذاشت این نامرد گدا برام یه دستبند برام خرید ضخیم که مراسم ها میذاشتم

هفت دی مهمون داشت برام میومد به خودم رسیدم با ذوق رفتم که دستبندمو بزارم دیدم وای نیست بهش میگن دستبندم کو میاد بامن کل اتاق رو کشوها رو میگرده بعد میگه ذکر بخون پیدا میشه من اما فهمیدم خود بیشرفش دزدید مهمونا سر رسیدن مجبور شدم حفظ ظاهر کنم تا دوساعتی ک مهمون بود به محضی ک مهمون رفت این بیعار بیشرفم پاشد من برم کافه کار هر شبش گفتم من دارم سکته میکنم تو بری کافه پاشد رفت تا رفت یاد آشنا طلافروشمون افتادم زنگ زدم بهش معرفی کردم خودمو کفتم شوهرم چند روز پیش یه دستبند آورد گفت اره ده روز پیش گفتم اها دقیقا چقد شد گفت نزدیک شصت گوشی قطع کردم دیگه هیچی نفهمیدم انقد جیغ کشیدم زدم تو سرم رفتم طبقه بالا جاریم اینا هستند اصلا نمیدونم چجوری تعریف کردم فقط یادمه بنده خدا بغلم زد و آب قند داد بهم پدر مادرش هم از طبقه پایین اومدن مثل اینکه بهش زنگ زدن اومد گفتم دروغگوووو زنگ زدم فلانی بردی پیشش فروختی جلو همه برگشت بهم گفت خودت بهم دادی دیگه خدا ازش نگذره اومدم لباسامو از خونه جمع کردم آژانس گرفتم رفتم خونه مادرم اینا با گریه میلرزیدم اونام دلشون ترکید یک هفته بودم گفتم میخام طلاق بگیرم خانوادم نذاشتن بعد انقد زنگ میزد من بلاکش کردم یهو اومد پرو پرو دنبالم ن معذرت خواهی نه چیزی اومدم خونه از اون روز حالم ازش بهم میخوره هیچی نداره ن ماشین ن پول تموم زندگیم حسرته تنها سرمایه من اون بود دزدید از همون پول پونصد روز زن بهم دادگفت باید پاهامو ببوسی بهت هدیه دادم پاهاشو بوسیدم اینا یادم میاد دارم دیوانه میشم پیر شدم موهام سفید پول ندارم برم ارایشگاه یخچال خونمون کوچیک تک نفره جز کالاها این بیشرف بود اگه میخواستم بفروشم میفروختم یخچال میگرفتم نه اینکه این بیشرف بفروشه و پولشو هیچ کنه دارم دیوانه میشم بدبخت تر از من زن وجود نداره اکه زندگی خوب داشتم تا الان بچه دار بودم اما با این خری ک قسمتم شد 😭

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم چقدر این تایپیکتو هرروز میذاریپاشو یا برو شکایت کنیا برو طلاق بگیر

دارم میمیرم کسیو ندارم جز خدا کجا برم خدایاااا به کسی که نمیتونه تکیه گاه دخترش باشه دختر نده 

سلام فقط به هیچ وجه بچه دار نشو 

به حرفه ای یاد بگیر برای خودت پول جمع کن 

هر کجا هستم ، باشم ، آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمين مال من است . چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچ هاي غربت ؟ من نمي دانم که چرا مي گويند : اسب حيوان نجيبي است ، کبوتر زيباست . و چرا در قفس هيچکسي کرکس نيست. گل شبدر چه کم از لاله ي قرمز دارد. چشم ها را بايد شست ، جور ديگر بايد ديد. واژه ها را بايد شست . واژه بايد خود باد ، واژه بايد خود باران باشد چترها را بايد بست ، زير باران بايد رفت .

بیشتر ببینید
والا وضع هممون خرابه کاش میزاشتی بانک وقتی میدونسی شوهرت هرچی طلتا بیاری تواون خونه میفروشه

نمیدونستم دزدی میکنه دارم میمیرم خدایا دارم روانی میشم

اخه زن پای مرد رو میبوسه واسه پونصد تومن:/

طلاق بگیر این انتیک چیه نگهش داشتی 

ولی خیلی جنجالی رفتی جلو با این جنجالی بودن نباید زود برمیگشتی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره