2777
2789
عنوان

پارنترم میگه حق طلاق نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8601 بازدید | 452 پست
میدونی منع نمیکنه ولی میخواد هر جا دلش خواست بزاره مثلا بگه نه فلان جا کار نکن فلان سفر نرو فلان جا ...

دقیقا همینه 

اوکی حق طلاق نده قابل درکه بازم

ولی بقیه حقوق رو کسی که بترسه بده یا بگه نمیدم ، به نظر من آدم ترسناکیه.

چون زنجیر میبندن به پاهات‌.

همون اایزابل هستم 🩷 لطفا بی احترامی نکن ، اومدیم اینجا تبادل نظر کنیم و طبیعی هستش که باهم مخالف باشیم. ولی لطفا نه با قومیت نه با دین توهین نکن به من . من اصلا دعوا نمیکنم با شما گلی ، درک میکنم شاید توی موقعیت خوبی نباشی ، ولی راحت دل نشکن چون تا یک جاییش دست من هستش و میبخشمت ، ولی خداوند شاید نبخشه:)

بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا همینه اوکی حق طلاق نده قابل درکه بازمولی بقیه حقوق رو کسی که بترسه بده یا بگه نمیدم ، به نظر م ...

اره میدونم کلا زیاد گیر میده یعنی شاید از ده تا کار 4 تاشو راضی باشه بیشتر مواقع میگه نه و ناراضیه برا همین گفتم قانونی میخوام میگه اصلا بهش فکر نکن

اره میدونم کلا زیاد گیر میده یعنی شاید از ده تا کار 4 تاشو راضی باشه بیشتر مواقع میگه نه و ناراضیه ب ...

مطمعنی به ازدواج با ایشون؟😅

مشاور رفتید؟

همون اایزابل هستم 🩷 لطفا بی احترامی نکن ، اومدیم اینجا تبادل نظر کنیم و طبیعی هستش که باهم مخالف باشیم. ولی لطفا نه با قومیت نه با دین توهین نکن به من . من اصلا دعوا نمیکنم با شما گلی ، درک میکنم شاید توی موقعیت خوبی نباشی ، ولی راحت دل نشکن چون تا یک جاییش دست من هستش و میبخشمت ، ولی خداوند شاید نبخشه:)

بیشتر ببینید
من زیاد در جریان کارهای اداریش نیستمولی میتونی حق طلاقو بگیری ولی به کسی اعلام نکنیاگه واقعا دوست دا ...

اره واقعا میدونم محدود کلی نمیکنه ولی اگه حقوق نگیرم 70 درصد ناراضی و محدود میکنه

سنتی طور فکر میکنه از اینکه خونوادشو فامیل بفهمن این حقوقو داده خجالت میکشه که نگن زن زلیلِ

به این میگن تفاهم و احترام

اسمش زن ذلیلی نیست اینو بهش بفهمون

یه تعلیقی سیاسی🤕

چقد مت منه منم با هیچ کدومش مشکلی ندارم و هروقت بخواد جدا بشه اگه دلیلش منطقی باشه جدا میشیم اما حق ...

من اصلا ازدواج نکردم مجردم دوستیم با هم 

میگه حقوق نمیدم

یعنی چی مرد حق داره زن نه خب باید دو طرف یه کاری میکنن راضی باشن اینکه میگید خودم بگم مدیر باشم یعنی میخوایین محدود کنین