2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو اشنا داریم اما عمرا خانواده ها بزارن مستقل بشن طفلیا....همینجور موندن....یکیش هس دوست خواهرمه پدرومادرش فوت شدن متولد ۴۷ هس خودش خونه وماشین داره تنها زندگی میکنه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

نه ، با مادرش زندگی میکنه چون پدرش فوت کرده و مادرش هم مریضه . شاغل هم بود ولی جدیدا خودش رو بازنشسته کرده البته قبل از موعد . بنده خدا کلی هم مشکل و مریضی پیدا کرده خودش 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اره دیدم با اینکه خواستگار های خیلی خوب هم داشتن اما الان یکیشون یه روانشناس خیلی خوبه اون یکی ها هم ...

خب چرا قبول نمیکنه؟

اطراف ما اکثر اونایی که مجرد موندن خواستگار همسطح نداشتن یا هم کلا نداشتن

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

خب چرا قبول نمیکنه؟اطراف ما اکثر اونایی که مجرد موندن خواستگار همسطح نداشتن یا هم کلا نداشتن

ببین اینا حداقل ترینش دوتا بیشتر دکترا دارن ولی نمی‌دونم چرا انگار باز می‌خوام ادامه تحصیل کنن

بله فامیل داریم مدیر مدرسه ست.یکی پزشکی(متخصص گوارش).معلم

ولی ی دختر همسایه دیوار ب دیوارمون هست ک بنده خدا ۶۰ ۵۰ سالشه  بیسواد و تحت پوشش کمیته س

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃