2777
2789

بعد دوباره آرامش خودشو پیدا کرده باشه مثل روز اول؟ 

از چه طریق؟

تینا۲۲ساله دانشجوی رشت و دریا، یه سگ هاسکی دارم به اسم  تابستون که بچمه🦁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از بچگی استرس داشتم تاحالا رنگ ارامش ندیدم

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

بله این زندگی کلا همینه 

بعد مرگ مادرم وروزگار سختی که گدروندم و افسردگی بعدش 

فهمیدن کلا غصه خوردن و عمبرک زدن فایده ای نداره هر چه قرار باشه اتقاق بیفته میافته پس سعی کردم من در مسیر که اعتقاد دارم بیشترین تلاشم و بکنم و بیخیال اتفاقات بشم البته سخته ولی کم م عادت میکنید و بعدم اتفاق های بد خیلی کم‌ میشن 

الان ۵۰ سالمه به گدشته نگاه میکنم میگم‌کاش افکار الان اون‌موقع دلشتم 

یادم راهنمایی بودم برای نمره توی یه درس چقدر نماز های مختلف بخون و دعا فلان ولی اون اتفاقی که باید میافتاد افتاد 

چفدر دعا کردم برای حال مادرم برای دانشگاه برای کار برای ازدواج 

کللا بدون بیخیال بشی و تلاش خودتوبکن‌ و سعی کن شاد باشی همی چی خودش میاد طرفت فقط سعی کن و شاد باش سخته سخت ولی میشه بی خودم نذر و التماس و دعا .....نکن فقط وفقط تلاش کن و شاد باش نمیشد مسیرتو عوص کن‌مطمن باش مسیر اشتباه رفتی 

من.الآن خیلی وقته خوب شدم، فقط یکم دستام میلرزه و بعضی وقتا سرگیجه دارم و هرازگاهی تپش قلب. غیر این ...

دعا ارزشش و نداره خودتو رها کن ورزش کن کاری که دوست داری انجام بده 

من دوسال افسردگی سخت داشتم دوسال اصلا نخوابیدم خوابم نمیبرد جوری تپش قلب دلشتم‌رفتم دکتر قلب اکی کرد وگفت فقط اضطراب داری یه موقع فکر کردم دیدم اکه چیزیم بشه هیچ‌کس ندارم ادم مادر ندلشته باشه بقیه اخرش فکر خودشونن خلاصه خودمو جمع کردم سخت بود خیلییییی ولی شد 

بدون هر اتفاقی برات بیفته بیشترین اسیب خودت دیدی و فقط وفقط خودت بابد به داد خودت برسی 

هیچ غمی موندنی نیست پس محکم بغلش نکن رهاش کن 

اره من فقط این روزای کنکور لعنتی تموم شه به ارامش میرسم

میگدره الان میگی کنکور بعدش میگی تموم شدن ترم بعد درس بعد کار و......

درس بخون ولی به خودتم برس نهایت بری دانشگاه بعدش چی ؟به خودت فشار نیار شد شد نشد بیخیال دنیا به اخرش نرسیده هزار تاراه هست