2777
2789

سلام

میشه نظرتون رو درمورد زبان چینی بگید؟

منظورم تحصیل در دانشگاه نیست، اگر مسلط به این زبان طرف باشه چطور میتونه کسب درآمد کنه؟ و درآمدش به عنوان مترجم خوبه؟

اطرافیانتون تویه این زبان سررشته داشته؟

پیشاپیش ممنونم

سخته خدایی فرانسه از اون راحت تره

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله انگار خیلی سختهولی یکی از دوستام داره کلاساشو شرکت میکنه میخواد بدونه تهش چیکار میتونه بکنه

حتی اگ‌ مترجمم نشه میتونه بره تو اموزشگاه تدریس

یا برای خودش کلاس خصوصی بذاره

بازارکارش طبق شنیده های من بد نیست۱۴ درصد کل جهان چینی حرف میزننو تو تجارت خیلی بهش نیازهبعد انگلیسی ...

آهان ممنونم

بنظرتون امکانش هست با این زبان به عنوان مترجم تویه شرکت های تجاری مشغول به کار شد؟ 

بله انگار خیلی سختهولی یکی از دوستام داره کلاساشو شرکت میکنه میخواد بدونه تهش چیکار میتونه بکنه

من تا جایی  که اطلاع دارم اگر یک نفر بخواد به مراتب بالا برسه مخصوصا تو زبان خیلی باید با سواد باشه

مثلا فردی مدرک زبان انگلیسیش رو  داره ولی نميتونه کاری کنه 

ولی اگر آیلتس انگلیسی رو بگیره و کنکور زبان بده و مدرک دانشگاه هم داشته باشه و ادامه بده و با سواد بشه تو رشته اش میتونه مترجم بشه . کتاب ترجمه کنه . داخل شرکت های خصوصی و دولتی و نیمه خصوصی کار کنه . دبیر اون زبان بشه. تو سفارت هم میگن میشه کار کرد.

دوست شما هم باید در زبان چینی یه همچین مدرک های معتبری رو داشته باشه و سطحش خیلیییییی بالا باشه

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بیشتر ببینید
خیلی ممنونمدرسته هنوز دوست من اول مسیره و تجربه ای نداره

بله زبانش رو تموم کنه و تا میتونه مدرک معتبر بگیره میتونه تدریس کنه 

ترجمه کار کنه مثلا مترجم در شرکا 

مترجم مقاله

مترجم کتب

ترجمه سفر های توریستی

ترجمه سریال

کارشناس روابط عمومی

کارمند سازمان بین المللی 

کارمند سفارتخانه

کارشناس امور بیت المللی در شرکت های مختلف از جمله تجاری میتونه فعالیت  کنه

بیشتر ببینید
ممنونم ازتون

خواهش میکنم

بیشتر ببینید