2777
2789

من مدتها درگیر پاسخ به سوالات ذهنم تو این باره بودم 

تا اینکه متوجه شدم یه جراح خارجی اومده کتابی نوشته و اصلا بخش جدیدی تو روانشناسی اومده.

اینکه تصور من از خودم و تصویری که از خودم تو ذهنم هست  با انچه در واقعیت هست میتونه کاملااا متفاوت باشه .

مثلا من یکی دوتا لباسمو میپوشیدم و فکر میکردم خیلی زشت و چاق میشم

جایی رفتم خرید ینفر انقدر تعریف کرد و خواستگاری کرد اصلا😂 و مواارد زیاد این چنینی 

مثلا بقیه میگن پوستت چقد سفیده  ولی از نظر خودم تیره است

خودم فکر میکردم صورتم خیلی گرد و چاقه ،

و برادرم یبار گفت موهاتو اونجوری نبند صورت تو کشیده است

هی عکس گرفتم و تعجب میکردم چرا چهره ام اون چیزی نیست که تو ذهنم هست از خودم .

در مورد رفتار هم اینجوریه 

مثلا فکر میکنم این اخلاق رو دارم ولی چندیین نفر برعکسش رو بهم میگن .

واقعا سخته زندگی اینجوری 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

سنت چقدره؟

۲۱ رو تموم کردم 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا نمیگی۲۲

نمیخوام پیر شم😂

وقتی معادل فارسی کلمه ای هست چرا انگلیسیش..

نه معادل فارسیش انقدر گویا نیست

وقتی معادل فارسی کلمه ای هست چرا انگلیسیش..

یاد حداد عادل افتادم

این کاربر عروسیه ننشه🦦کاش میشد صداتو بغل کرد شبا 🌠_____به خودم اومدم دیدم دلم رف واسه چشای بادومیش 🫣که خدا منو بکنه تو موج موهای فرفریش🫠تو اومی مث گل شکفتوم🌹نسبتش باهام ؟ آروم جونمه ____کاربری دوم مامان امیرعرشیا😌😂

بیشتر ببینید
منم مطمئنم مبتلام

من که دیگه دیوانه شدم 

هر تصوری از خودم دارم دقیقا برعکسشو میگن هستی

مثلا فقط تو مسائل درسی شاید این تصور درسته چون به صورت مقطعی ازمون و نمره هست و تصور درستی دارم از وضعیت علمی ام 

گویا تره.. مطمئنم خیلیا اصلا نفهمیدم تاپیک راجب چیه

اونا بذار به مسائل دیگه برسن

قرار نیست همه متوجه همه چی بشن

یاد حداد عادل افتادم

نه اونجوری... کلا میگم شاید چیز ساده ای بنظر بیاد ولی کلمه ها هر چی تکرار بشن بمرور جایگزین میشن.. زبان و فرهنگ خودمون که بمرور کمرنگ میشه.. البته منظورم فقط این تاپیک نیست

نمیخوام پیر شم😂

وای من چندین ساعت پای اینه بودم ایراد میگرفتم یبار گیر دادم پای چشمام گوده رفتم دکتر گفتم درستش کن گفت کو منکه نمیبینم😂😂😂😂😂فک میکردم پوستم تیرس الان خندم میگیره