2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگممممم وایییی حدس زدممممم خواهرررر حالا شروع نکردممم تازه می‌خوام وارد شمممم ولی نشدمممم😊💔😂 خوش ...

مثلا شماره طرف رو گیر اورده انقدر عشوه اومده زنگ زده اینم بلاکش نکرده 

دوست من رلش بود، بخاطر دختره کات کردن🤦‍♀️

جالبیش اینه دختره فن پیج بود 😐

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

مثلا شماره طرف رو گیر اورده انقدر عشوه اومده زنگ زده اینم بلاکش نکرده دوست من رلش بود، بخاطر دختره ک ...

ایناییو که میگی جدیه؟

چون منم به یه ادمی علاقه دارم و معروفه

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚دوست داشتین بگین حمدبخونم براتون

ایناییو که میگی جدیه؟چون منم به یه ادمی علاقه دارم و معروفه

اره عزیزم خودم به تازگی همسر یکی شدم😂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

مثلا شماره طرف رو گیر اورده انقدر عشوه اومده زنگ زده اینم بلاکش نکرده دوست من رلش بود، بخاطر دختره ک ...

اوه چقد لاشی بودههههه  

د بدبختی اکثرا لاشین 

وگرنه میشد 

ولی فک نکنم دختر فقیر بگیرن 

هیچ جوره نمیشه

اوه چقد لاشی بودههههه د بدبختی اکثرا لاشین وگرنه میشد ولی فک نکنم دختر فقیر بگیرن هیچ جوره نمیشه

انقدر سطحت رو پایین نیار 

برنامه باضیا؟تویوتیوب رو میگی؟

نمیدونم کجا پخش میشه من تو اینستا چند بار دیدم اصلا حالم از افکارش بهم خورد حقیقتا ناراحت شدم چرا با خودش همچین کرده اصلا ۱۸۰ درجه تغییر کرده افکارش

نلایک!تویی ک امضامو میخونی واسم دعا کن یه شغل ثابت اداری پیدا کنم🥺😍 قطعا اثرات دعا کردن برای دیگران ب خودتم برمیگرده💙🤍کارزار خروج 

خب مگه دروغ میگم د آخه چجوری یه فوتبالیست حالا اصلا فوتبالیست نه کلا یه آدم پولدار بیاد خواستگاری تو ...

چی بگم

یجوری بزن دیگه مخ بزن😂

میشه لطف کنید از تاپیک برید بیرونممنون میشم

هن؟ به تو چرا بر خورد😐

نلایک!تویی ک امضامو میخونی واسم دعا کن یه شغل ثابت اداری پیدا کنم🥺😍 قطعا اثرات دعا کردن برای دیگران ب خودتم برمیگرده💙🤍کارزار خروج 

قربونت برم خیلی دلت پاکه مرسی که اینقد راهنمایی میکنی😂♥️ بگووووو

فدات💕

چی بگم؟ 

یه بلاگر خیلی معروف که شیراز زندگی میکنه و ادعا داشت بدنش خیلی کم موعه رو تو کلینیک لیزرم دیدم

تا سینش عین مردا مو داشت

بنده خدا کیست تخمدان داشت مشخص بود ولی اینکه ادعا داشت من بدنم مو نداره دروغ بزرگی بود😂

کاربری مال ۲ نفره🦥