2777
2789

😂😂😂😂 

تو خودشم 😂😂😂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی

هیچی 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

سردار از خانومش شیش سال کوچیکتره فککنم

وای برمن تو همانی که امیدم بودی؟.     .     . مثلا مام یه نفرو داشتیم که بهمون بگه ابجی نگران نباش داداشت پشتته:-(میشه انقدر جلو تک فرزندا نگین  داداشم داداشم تو رفتی پشت سرتم نگاه نکردی؛ ولی نفهمیدی یکی میخواس به خاطر رفتن تو رگ بزنه:)                              ولی اونیکه اومد پیشت شد جایگزین من هیچ وقت مثل من عاشقت نمیشه:-)                                        زخمی که یکی میزنه فقط توسط خودش قابل جبرانه حاجی:-\               ما همون بچه مدرسه ایاییم که همه مسخرشون میکردن;-)همه میزنن یه صلوات برای خوب شدن زندگیم بفرستید ولی خواهشا شما یه صلوات برای مرگ من بفرستید:))))))))))

بیشتر ببینید
کی مرام کیه

میلاد کی مرام

سامی تجنگی تو ممنوعه

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.
بیشتر ببینید