2777
2789

معدلت میاد پایین 

اگر کمتر ۱۹ باشی حق شرکت تو امتحانات تیزهوشان نداری

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جات بودم هر روز نزدیک دو ساعت وقتمو پای ریاضی میذاشتم تا نوبت دوم 

الان ک کاری نمیشه کرد و نمره قابل قبولی نیست حقیقتش

و اینکه نه نمیوفتی

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام
تیزهوشان نمیخام برم یا تجربی یا فنی

باید نمره ریاضیت بالای ۱۴ باشه بری تجربی 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

استاد علوانیان خوبهو تسلط به کتاباین کارارو کن تا دفعه بعد اینطوری نشه این گذشتراستی پایه هشتم و نهم ...

همشون بیست معدلم بیست انگار دیگه ریاضیو نمیفهمم 

تیزهوشان نمیخام برم یا تجربی یا فنی

بیخچال تجربی شو اگه تا ترم ۲ خوب کار نکنی ریاضی وعلوم

چون ۹۰ درصد رشته تجربی ریاضی

فیزیک و ریاضی وحتی زمین و شیمی اینا ریاضی خوبی میخواد

Son Gunume Kadar

قبلا ۱۷ و نیم بود

الان رفته بالا