2777
2789
عنوان

کد تخفیف اسنپ فود دارین

69 بازدید | 12 پست

سلام خانمای مهربونم اگه کد تخفیف اسنپ فود مخصوص رستوران و فست فودی دارین بهم بدین ممنون

همیشه برام سوال بود که آدما از کجا می فهمن دیگه بزرگ شدن؟ از فردای تولد ۲۸ سالگی؟ از روز عروسی یا نامزدیشون؟ یا بعد از تموم شدن سربازی یا فارغ التحصیلیشون؟ چند وقت پیش فهمیدم که دیگه بزرگ شدم. یه حس عجیبی بود که به سراغم اومد، وقتی آخر شب داشتم مسواک می زدم و خودمو توی آیینه نگاه می کردم دیدم کسی دیگه کارامو پای بچگیم نمی ذاره، که اگه تو خیابون دیوونه بازی دربیارم دیگه کسی نمی گه ای بابا نوجوونه. دیدم اگه یه روز پولم تموم بشه نمی تونم زنگ بزنم از بابام بگیرم، به راحتی نمی رم توی رابطه و به راحتی از رابطه ای نمی آم بیرون، به جای رفیق بازی و خوشگذرونی به فکر بیزنس و سقف بالای سرم و آیندمم، دیگه نمی تونم کل پولمو توی یک روز صرف خریدن لباس و غذا و وسایل برای اتاقم کنم، کاری رو بدون سنجیدن عواقبش انجام نمی دم، دیگه نمی تونم شب خونه ی دوستام بخوابم، نمی تونم هر زمان دلم خواست تفریح کنم، از کسی انتظاری ندارم و روزای سختمو با کمبود عاطفی می گذرونم و می بینم می شه . کسیم خبر دار نمی شه. دیگه بی کله نیستم نمی تونم هر خلافی که دام خواست رو امتحان کنم، نمی تونم با مریضی و بی خوابی کنار بیام می ترسم. دیگه نمی تونم دعوا کنم و فحش بدم، نمی تونم گریه کنم، نمی تونم جواب بی احترامی رو با بی احترامیه زیاد تر بدم و درگیر حواشی بشم و حواسم پرت شه. دیگه ذوق چیزیو ندارم و صورتم جلوی آینه به نظر شکسته می آد و موهای سفیدم کم کم پیدا شدن، من دیگه بچه نیستم، نوجوونم نیستم، بزرگ شدم و این حال، حال خوبی نیست. گرافیک می‌خونم و نویسنده ام:)

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من۱۵۰ داشتم دیشب غذا سفارش دادم دیر کرد لغو زدم کد هم پرید یعنی ؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
بیشتر ببینید
بچه ها یه سوال 🫤😂💔 چرا الان نزدیک چند ماه به ما یدونه کد نداده؟قهر کرده؟

چون برای همه ۳۰ درصد تخفیف داده و با پرو هزینه ارسال رایگانه اگه میتونی پرو با تخفیف بخر از اف ۳۰ درصد بخری مفت میشینه من کباب و جوجه میخرم ۳۸  فلافل ۲۴  خداییش کد تخفیف دیگه نمیخواد

چون برای همه ۳۰ درصد تخفیف داده و با پرو هزینه ارسال رایگانه اگه میتونی پرو با تخفیف بخر از اف ۳۰ در ...

آخه پرو برای کسی که هر بار بخواد سفارش بده ما ماهی یکبار

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
آخه پرو برای کسی که هر بار بخواد سفارش بده ما ماهی یکبار

یادم نیست چند ماهه بود اما دیدم خیلی ارزون شد تقریبا هزینه ارسال یک سفارش  برای پرو بعضی رستوران ها ۴۰ درصد تخفیف با ارسال رایگان حتی یک بار هم باشه خوبه چون هر سفر هم ۸ تومن تخفیف میخوره