2777
2789

یه دختر که نمیشناسمش اومد پیویه روبیکام و عکسامو واسم فرستاد و گفت آوا خیلی عوض شدی و این حرفا.گفت اسمش هلماست و وقتی گفتم تو پسری ویس فرستاد با عکساش و گفت من پسر نیستم‌ گفت تو یه گپ تو روبیکا باهام آشنا شده ولی من اصلا تو هیچ گپی نرفتم و عکسی که ازم فرستاده بود ماله خیلی وقت پیش بود گفت این عکسو تو گذاشتی پروفایلت در صورتی که من هیچوقت تو عمرم عکسامو پروفایل نذاشتم‌

به نظرتون کی بوده؟چیکار باید بکنم

قوی تر از دیروز💙🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکسی که از من فرستاده بود و من قبلا به هیشکی ندادمچجوری میخواسته تست کنه

وا. گوشیت هک‌ نشده یا کسی به گوشیت دست نزده؟ فامیل دوست یه وقت رفته تو گالری گوشیت یا کسی ازت عکس نگرفته؟

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊

وا. گوشیت هک‌ نشده یا کسی به گوشیت دست نزده؟ فامیل دوست یه وقت رفته تو گالری گوشیت یا کسی ازت عکس نگ ...

نه این عکسو سال ها بود پاک کرده بودم

اگر هکم شده بودم نمیتونست این عکسو پیدا کنه چون تو گالریم نبوده فقط حدسم یه پسرست که این عکسمو داشت تنها اون بود ولی مشکل اینجاست اینی که واسم فرستاد یه دختره و برای اثباتش حتی عکساش و ویس هم فرستاد

قوی تر از دیروز💙🦋
نه این عکسو سال ها بود پاک کرده بودماگر هکم شده بودم نمیتونست این عکسو پیدا کنه چون تو گالریم نبوده ...

خب شاید خواهرشه یا رلش . میخواد ببینه هنوزم باهاشی یا نه

خب شاید خواهرشه یا رلش . میخواد ببینه هنوزم باهاشی یا نه

وقتی گفتم تو فلانی هستی گفت اوا حالت خوبه میفهمی چی میگی 

فکر نکنم رلش باشه چون اون پسره قبلا با من بود و رلش چرا باید به اکسه پسره ویس بده

قوی تر از دیروز💙🦋
وقتی گفتم تو فلانی هستی گفت اوا حالت خوبه میفهمی چی میگی فکر نکنم رلش باشه چون اون پسره قبلا با من ب ...

خب بهش بگو من نمی‌شناسمت و عکسمو بپاک. لزومی ندارد با کسی که نمی‌شناسیم بحرفیم و عکس دستش باشه

خب بهش بگو من نمی‌شناسمت و عکسمو بپاک. لزومی ندارد با کسی که نمی‌شناسیم بحرفیم و عکس دستش باشه

واسه اینکه بهش ثابت کنم نمیترسم گفتم چه عکس قشنگی میخوای چندتا دیگه هم برات بفرستم

چون حس میکنم این عکسو برای تهدید کردنم فرستاده بود واسه همین اینکارو کردم

قوی تر از دیروز💙🦋
مرتیکه فکر کرده عکسامو بفرسته میترسم الان دیگه دوره ی با عکس تهدید کردن گذشته

نه نترس الان همه خودشون عکس ل ختی میزارن نمیترسن تو چرا باید بترسی. با زبون خوش بهش بگو عکس تو بپاکه بعد هم بلاکش کن. وقتی عکس خودش فرستاد تو هم ذخیره کن که تهدیدت نکنه.