2777
2789

تو مناسبت ها و حتی غیره مناسبت ها اونقدر از خودش به در میشه،که دیگه خسته شدم از دستش،

تازه اینکارارم انجام میده بازم طلبکاره ازم،بازم راضی نمیشه،

چند وقتی از فشار عصبی،گردنم درد میگیره،

امروز دیگه تصمیم گرفتم ،بی خیال بشم و حرص نخورم،

به جهنم،من که ازش راضی نیستم،

حساب و من و شوهرم و خانواده اش بمونه واسه اون دنیا،

هستن کسایی با شرایط من و مجبور بشن دیگه بی خیال بشن؟

یعنی طوری از درآم خودش خرج میکنه که خودتون از نظر مالی دچار مشکل میشید یا نیازهاتون برآورده نمیشه؟ در غیر این صورت بنظر من تو این دوره زمونه اگه کسی دستش به دهنش میرسه ثواب میکنه به بقیه کمک کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلا چه هزینه هایی میکنه

مثلا عیدی ها،به پدرو مادرش مبلغ پول زیاد میده،

به خواراش خیلی زیاد میده،

به برادر زاده ها و برادر زاده ها هم همینطور،

یلدایی،

تولد،

نمیدونم یه وقت برن جایی ،خرج کردنی باشه،

این حساب میکنه،

یا از سره کارش مثلا چیزی بدن میبره میده به خواهر برادراش،

حالا اونا همشون وضعشون از ما خیییلی بهتره،به خاطر کمک و اینام نیست

یعنی طوری از درآم خودش خرج میکنه که خودتون از نظر مالی دچار مشکل میشید یا نیازهاتون برآورده نمیشه؟ د ...

نه عزیزم واسه ثوابش نبست،

این وظیفه خورش میدونه،

اونام سواستفاده گر،

حداقل میتونن خوبیشو جبران کنن،

ولی اونام یاد گرفتن که این وظیفه اشه

من مامانم میگفت بابام حتی فیشای آب و برق و خرج لباس و خورد و خوراک و همه چیزشونو میداد

خب اونا سای نیاز داشتن،من نمیدونم،

ولی سمت شوهره من سواستفاده میکنن،

شوه ه من به عنوان هدیه براشون خرج میکنه،

نا به جا البته

من مامانم میگفت بابام حتی فیشای آب و برق و خرج لباس و خورد و خوراک و همه چیزشونو میداد

زندگی خودتون چطور بود،

اونا ووضعشون چطور بود،

الان خوبین،

گاهی از حرصم میگم بچه ام مثلا ۲۰ سالش شد از شوهرم جدا بشم و از این کاراش دیگه حرص نخورم

زندگی خودتون چطور بود،اونا ووضعشون چطور بود،الان خوبین،گاهی از حرصم میگم بچه ام مثلا ۲۰ سالش شد از ش ...

مامانم میگفت ما خودمون وسیله خونمون کم بود میرفت برا خواهرش جهیزیه میخرید حالا خواهرش کارمند بود مادرشم سهم الارث همه رو کشیده بود بالا ببین باورت نمیشه بعد که ما بچه بودیم مثلا راهنمایی بودیم بابام مریض شد نتونست کار کنه وضعمون بد شد خونه ۴ طبقه داشتن همین عمم خالی بود مارو صاحب خونه داشت میکرد بیرون حتی ی تعارف نکرد هیچ کمکی به اینکه انقدرررر براشون خرج کرده بود نکردن بابای من تو بدترین شرایط فوت کرد الان خیلی گذشته وضعمون خوبه خداروشکر خودمون کار میکنیم یعنی اونا ام وضعشون عالیه همیشه خوب بوده اگه شما ام خانوادش وضعشون خوبه نذار خرج کنه دعوا کن فکر نکن قدرشناسن

شوهر من انقدر رو داده بهشون که خواهرش توقع داشت خونشو براش ۵ طبقه بسازه بده دست اون و بچه هاش برن بش ...

همین کارای شوهرم باعث شده منم دیگه اش دور بشم،

تصمیم گرفتم منم واسه خودم پس انداز مخفی داشته باشم،