2777
2789
عنوان

این چه تاپیکی بود من دیدم فقط بگین دهنم باز مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 45 پست
شغل پیدا کردم

یه ایده دارم!🙂

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از فامیلامون هست خ تو دعا و جادوجنبله خ پول خرج میکنه برای این چیزا حتی یه سال پیش که پسرش تو کما بود ماشین گرفت دربست رفت پیش دعانویس که بچشو نجات بده مثلا

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم 

چند ماه پیش خواهرم یه دعانویس به من معرفی کرد من زنگش زدم و تلفنی طالع شوهرم را گرفتم 

گفت کارش بستگی داره واسه همین رزق و روزی تون کمه ، اگه میخوای دعای گشایش کار بدم ۳ تومن میشه با خون هدهد می‌نویسم و از دبی میاد موادش و .... 

خلاصه من هر چی فکر کردم دیدم سه تومن زوره و حقیقتا خیلی هم آدم معتقد به فالگیر و دعانویسی نیستم ، بی خیالش شدم 

دست به دعا شدم به درگاه خدا و گفتم خدای مهربونم تو رحمان و رحیم هستی تو قادر مطلقی از تو می‌خوام تو کارم گشایش ایجاد کنی و مشکل کار و رزق و روزی ما را حل کنی ، خلاصه بارها و بارها تمام حرفام را به خدا گفتم ، سه ماه بعد یه شغل خوب واسه شوهرم پیدا شد ، بعد اونم خیلی گشایش تو زندگیمون پیش اومد و خداییش خیر و برکت تو زندگیم اومد 

حالا خواهرم هی میگه جان من رفتی دعا گرفتیا ، هر چی میگم نه بخدا ، فکر میکنه گرفتم می‌خوام نگم 😂

یه کاربر چند ماه پیش تاپیک زده بود ازم کلاهبرداری شده بعد توضیح داده بود که طرف دعانویس بوده بیست میلیون براش ریخته بوده.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید
😂 چی؟

بیا دعا نویس شیم

من برا مردم دعا میکنم

تو هم تبلیغات

های پوله که جمع میکنیم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

اعتقاد دارم به بودنش اما نه درست بودنش و حرام میدونم

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

بیشتر ببینید

من ک اصلا اهل اینکارا نیستم و کوچکترین اعتقادی هم ندارم فقط بین خودمون باشه

اگ از این به بعد خواست بره پیش دعانویس آیدی من رو بدید خودم کارش رو راه میندازم تبلیغمم کنین هزینه هم منصفانه پنجاه پنجاه