2777
2789
عنوان

فردا میخوام اکس سمیمو بعد یسال ببینم🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 76 پست
سمیه ولی خیلی دوسش دارم نمیتونم فراموشش کنم

چی بگم!

موفق باشی

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

با هم سر خیانت کات کردین؟

منم رفتم دیدمش اینقد جلو‌پام زانو زد و بغلم کرد محل سگ نذاشتم بهس😂بازم برگشتم بازم خیانت

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها ولی کاملا سرد هم برخورد نکن بنظرم ولی گرمم نباش یه چیزی در حد اعتدال باشه رفتارت بزار بفهمه تو ا ...

بیشتر معادله رو دومجهولی کردی

ینی چجوری باشم باهاش😅🫠

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
با هم سر خیانت کات کردین؟منم رفتم دیدمش اینقد جلو‌پام زانو زد و بغلم کرد محل سگ نذاشتم بهس😂بازم برگ ...

اره 

بازم تکرار کرد؟ ترسوندی منو🫠پس من چیکار کنم بااین همه علاقه

من اکسم قبل از ازدواجم بعد هفت سال دوباره بهم پی ام داد و من ریدم روش البته شدت سمی بودن اکس هم خیلی ...

پیام داد چی گف

من اکسم قبل از ازدواجم بعد هفت سال دوباره بهم پی ام داد و من ریدم روش البته شدت سمی بودن اکس هم خیلی ...

چیکار کرده بود مگه؟ تو ریدی روش چون دوسش نداشتی زیاد

ولی من عاشقشم

اره بازم تکرار کرد؟ ترسوندی منو🫠پس من چیکار کنم بااین همه علاقه

تا ی تایم خیلی زیادی خوب بود همه چی ولی خی بازم تگچکرار شد منم دوسش دارم متاسفانه 

هیچکسسس نمیتونه ب خودم بیارتم چون من مدتهاست درگیرشم

تو چی کم داری ؟؟ چی اون داره تو نداری ؟؟

تا فردا که میخای ببینیش برو جلو اینه از خوبیای خودت بگو اینقدر بگو تا چشاتو خاب بگیره

خاستیم بری ببینیش یه لباس درست درمون بپوش ارایش ساده ایم داشته باش  

امیدوارم برای کمبودای خودت جذبش نشده باشی که ازارت بده

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

تو چی کم داری ؟؟ چی اون داره تو نداری ؟؟تا فردا که میخای ببینیش برو جلو اینه از خوبیای خودت بگو اینق ...

چیزی کم ندارم اتفاقا هست کسی ک دوسم داشته باشه اما من دلمو زندگیمو همه چیمو به اکسم باختم و هیچوفت نمیتونم باکسی مث اون باشم

من نشون کرده داشت وقتی با من بود ب منم نگفته بود دیگ ولم کرد خودمم بعد یمدت فهمیدم ولی الان میگه خیل ...

منم اکسمو دوس دارم خیلیم دوس. دارم بیشتر از تو نباشه کمتر از تو نیس 

ولی مطمئن باش اینطور ادما درست نمیشن

و ما باید اخرش ضربه این کاراشونو بخوریم و روحمون به فنا میره

بیشتر معادله رو دومجهولی کردیینی چجوری باشم باهاش😅🫠

ببین بنظرم اگ خیلی سرد باشی ازت دل زده میشه اگه خیلی خیلییی گرمم باشی فک میکنه منتظرش بودی ک بهت برگرده بیشتر بنظرم سکوت کن بزار حرفاشو بزنه بهت یه جوریم باش انگار تو این یه سال شخصیتت کاملا خود ساخته شده و با منطق جواب سوالاشو بده .

.💙