2777
2789
عنوان

20 روزه نذاشتم شوهرم بهم دست بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 64 پست
میفهمم. با هرچی زبون نفهم دورت تازه حقم ب اقا میدن.بهش بگو اصلا اینارو. غیر مستقیم داستان بساز بگو ف ...

وای بخدا همه اینارو گفتم همشووووو . قرار بود بچه دومو بیاریم چون خیلی وقت بود کاری نمیکرد اینو ک‌ دیدم نذاشتم .خودشو زده ب خریت هرچی میگم باز گوه خودشو میخوره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای بخدا همه اینارو گفتم همشووووو . قرار بود بچه دومو بیاریم چون خیلی وقت بود کاری نمیکرد اینو ک‌ دی ...

چقد بلا نسب گاوه. جاتو جدا کردی خرجی میده؟  خودش بچه میخواد؟؟ با این فرمونی که میره پدر خوبی نمیشه. چی باعث شده بره سراغ  همچین زنایی؟ دیر ب دیر همو میبینین؟ ماموریتیه راننده‌س؟

وای بخدا همه اینارو گفتم همشووووو . قرار بود بچه دومو بیاریم چون خیلی وقت بود کاری نمیکرد اینو ک‌ دی ...

خوب کاری کردی.مردی که به مادر بچه احترام نمی‌ذاره هیچوقت به خود بچه هم احترام نمی‌ذاره.

منطق من اینه.

وقتی با منی مالی 😎،از چشام که بیفتی بیت المالی 😏.

اگه چاره ای نداری نمیتونی جدا شی انقدددد تیپ بزن و ب خودت برس و برو بگرد و اینور و اونور تا حسادت کنه رفتارتم باهاش خوب کن ی سناریو الکیم بچین بگو ی مرده مزاحمم شده فلان و خودتو بهش نزدیک کن با سیاست برو جلو با هرکیم بهت خیانت کرد آبرو زنه رو بریز تا بترسه ول کنه

خدااینجورزنارو خفه کنه هممون راحت شیم مادرشوهرمنم همینطور

زن خراب ، اعتیاد ،یاهرچیز دیگه هست اما آدم باید خودشو در برابر این چیا بگیره بلاخره خدا عقل داده ک ما آدمها خوب و بد را از هم تشخیص بدیم