2777
2789
عنوان

20 روزه نذاشتم شوهرم بهم دست بزنه

2050 بازدید | 64 پست

۴ساله ازدواج کردیم . همش تلفنی لاس میزنه حضوریم میره من خبر ندارم . جایی ندارم برم پول ندارم پدرمادر ندارم بچمم بم نمیده ، ب پدرمادرشم میگم مادرش با پرویی میگه انسان جایزالخطاست خودش خسته میشه . توروش میگه ها .. منم تصمیم گرفتم دیگه نذارم بم دست بزنه . داره میشه یک ماه جاشو تو هال انداختم .اونم اعتراض نمیکنه ولی اخلاقش خیلی سگ تر شده . مادرشوهرم میاد بالا میبینه توهال خوابیده میگه نمیزاری بت دست بزنه معلومه که خیانت میکنه!  اخه یکی نیست بگه زنیکه نفهم ۴ساله زنشم هر۴سالو خیانت کرده من فقط ۲۰ روزه پیشش نخوابیدم چ ربطی داره

کسی تو شرایط من بوده؟ پیشش نخوابم ادم میشه؟

خدا خودش نجاتت بده عزیزم 💔

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه ادم نمیشه که هیچ بدتر گوهی ک میخوره را علنی میکنه و به همه هم میگه مادرشاهده نمیذاره دست بهش بزنم ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....