بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم این اتفاقی که برای من میافته پنیک هست یا نه انپزشک یا روانشناس نرفتم که این داستانو براش تعریف کنم ولی یک سال و خوردهای مثلاً وقتی که استرس دارم تنگی نفس میگیرم و وقتایی که خیلی استرسم بالا باشه عصبی باشم تنش روحیم خیلی بالا باشه توی همون جا تنگی نفس میگیرم به شدت حتی نفس کشیدن برام سخت میشه که چشام سیاهی میره و تو این دو سال واقعا روحیه خوبی نداشتم شما چه اتفاقی برات میافته
میشه بگی چطور هست؟من یه حالتی میشم که نپیتونم توضیح بدم توجاهای تاریک وتنگ حالم بد میشه قلبم یه جوری ...
ممن دقیقاً این اتفاق رام میافته بهش میگن فوبیا اینطوریه که حتی اگر یه جای تنگ توی فیلم ببینم ه شدت حالم بد میشه اگر زیاد باشه نمیتونم حتی نگاه کنم ادامه فیلمو خودم حتی که یه جای تنگ و تاریک مثل دستگاه ام آر آی رفتم سرگیجه خیلی شدید و حال خیلی بدی اصلاً نتونستم اونجا بمونم احساس سکته داشتم و سریع اومدم بیرون از دستگاه و الانم خیلی بیشتر شده اگر ماشین گرم باشه و جای تاریکی باشیم دوباره همین تنگی نفس سراغم میاد