2777
2789

کسی اینجوری بوده؟

وضعش بهتر شد یا نه؟

کاش میشد مثل آواز خوش یک دوره گرد زندگی را بار دیگر با رفیقان دوره کرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم تا مرز استخدام رفت ولی اخرین مرحله ول کرد، فعلا که راضیه از کاری که شروع کرده

چه کاری بود استخدامی؟

کاش میشد مثل آواز خوش یک دوره گرد زندگی را بار دیگر با رفیقان دوره کرد....

برادر همسرم از وزارت کشور استعفا کردن

رفتن سمت ملک 

پولدار ترین فرد خانواده هستن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

همسرم ۲ سال قسمت تبلیغات شهرداری کار گرافیکی انجام می‌داده ۱۱ سال پیش استعفا داده و الان شغلش آزاده

اونموقع که هنوز ازدواج نکرده بودیم، الان از نظر مالی تقریبا اوضاع بهتر از کارمندیه ولی بالا پایین زیاد داره

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔                                                                                           _پس چرا نمیای پیشمون عزیزِ مامان؟ میبینی که داریم همه ی تلاشمون و میکنیم مامان و بابای خوبی برات باشیم؟ میبینی که بابا هزار تا آرزو برات داره؟ درسته من چند سال شک داشتم که میخوام تو بیای یا نه، ولی بابا که از اول چشم انتظار بود حداقل بخاطر اون بیا، میبینی همه ی بچه های دوست و آشنا عاشق اینن بابا از راه برسه و باهاشون بازی کنه؟ من میدونم که تو خیلی خوشبخت میشی چون بهترین بابای دنیا رو داری، پس بیا دیگه بیشتر از این منتظرمون نذار❤️

بیشتر ببینید