2777
2789
عنوان

ب نظرتون مبحثی ک اگ تاپیک بزنین نی نی سایتی ها میریزن سرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 72 پست

هووم اگه منظورت تاپیکیه که همه رو سر استارتر بریزن همون مواردی که دوستان مثال زدن: سیاسی، اعتقادی، اجتماعی

اگه منظورت اون تاپیک هایی هست که نصف کاربرای تاپیک یقه نصف دیگه رو بچسبن: زایمان طبیعی یا سزارین، شستن خود در دستشویی با دست یا بدون دست😂، تهران یا شهرستان، مهاجرت بکنیم یا نکنیم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تجربه بهم ثابت کرده حتی موضوعی مثل غذای مورد علاقه هم می‌تونه باعث دعوا بشه. موضوع مهم نیست. مهم این ...

وای دقیقا گل گفتی 

فکر کن یه روانی سر تایپک سریال سرزمین مادری دو روزه بهم گیر داده بی دلیل توهین و نفرین میکنه نی نی یار هم که خوابه انگار حتی تایپک زدم بیاد نیومده رسیدگی کنه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بیشتر ببینید

تایپک راجب زایمان و فرزند دوم و بارداری همیشه توش دعوا میشه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بیشتر ببینید
اره یادمه اون خانوم هم همش حرف حرف خودشون بود

یه آقایی بود بعدش یه خانومی اومد شروع کردن😁😁

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
بیشتر ببینید