2777
2789
شاید خواهرت خودش سخت گیره، من سخت گیری نمیکنم اونا میرن و دیگه نمیان

والا خاستگارم اوایل اره سختگیر بود دید داره سنش بالا میره دیگه سخت نگرفت الان همه ادمای سن بالا میان اجیم میگم نمیخام بای ادم ۴۰ سال ازدواج کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حکمتش چیه سرکار میری بنظرم ب ازدواج فک نکن برو سرکار برا خودت زندگی کن عزیزم با فکرای الکی خدای نکرد ...

چهار ساله سرکارم، اما از نطر روحی به ازدواج نیاز دارم، از تنهایی خسته شدم بخاطر شغلم تو یه شهر دیگه دور از خانواده زندگی میکنم، واقعا خسته ام از تنهایی

من ۳۳ سالمه یه هفتست نامزد کردم همه چی خیلی سریع پیش رفت همش فکر میکردم دارم خواب میبینپ دیگه به ازدواج و ... حتی فکرمم نمیکردم انقدر برام محال به نظر میرسید فقط بگم من دو سه ماه پیش سوره احزاب رو با مداد روی کاغذ اچار نوشتم و لایه لباسم گذاشتمو داخل یه شیشه گذاشتم و شیشه رو داخل کمدم گذاشتم 

رابطش با پدر و مادرت چطوره.پور مادرت در حق کسی بد نکردنچله برداره پشت سر هم

پدر مادرم عاشقشن بابام میگه تا اخر عمرت قدمت رو چشام والا خانواده خیلی خوب و ابرو داری دارم