2777
2789

سال اول معلمیشه رشته ش غیرمرتبط تدریسشم تعریفی نداره ما یه هفته س داریم بهش میگیم فلان روز امتحان ریاضیه بعد این برداشته تو گروه ش اعلام کرده امتحان فارسی ، اولیای ما زنگ زدن مگه امتحان ریاضی نیس چرا فلان معلم هم پایه تون گفته فارسی بعد زنگ و پیام داده که وای من حواسم نبود ببخشید حالا برای اینکه من ضایع نشم فردا امتحان نگیریم کلا و این حرفا تازه امتحان ترم هم بود بعدشم معاون مدرسه اومده سراغمون که این همکارتون چرا چیز دیگه ای تو گروهش گفته مگه هماهنگ نیستید مگه امروز ریاضی نبوده😕گفتیم باشه امتحان انداختیم به دلخواه ایشون بعد امروز دیدم که بچه ها میگن خاااانم بچه های اون کلاس گفتن دقیقا همین سوالای امتحان دیروز معلممون تو گروه برامون فرستاده 😕😕بعد فهمید خبرش پخش شده میگه وای تروخدا ببخشید فایل اشتباهی فرستادم حواسم نبودههههه . میگم چجور ما حواسمون هس چی بفرستیم نفرستیم اونوقت تو حواست نیس😭😭😭میگم این بچه ها برن به اولیاشون بگن که اون کلاس سوالات امتحان داشته واسه من و اون یکی همکار بد میشه باز خودشو میزنه به راه دیگه واقعا از دست گیج بازیاش خسته م چیکار کنم باهاش ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون همکارتون اصلا با بچه های کلاسش درس کار نکرده برای اینکه خودش رو راحت کنه وبچه های کلاس نمره‌ی خوب بگیرن تا خراب نشه سوالات  پخش کرده

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
بیشتر ببینید
اون همکارتون اصلا با بچه های کلاسش درس کار نکرده برای اینکه خودش رو راحت کنه وبچه های کلاس نمره‌ی خو ...

اره منم شک کردم به همین گفتم لابد میخواد شاگرد اولهاش  از من و همکار دیگه مون بیشتر بشه