2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 39 پست
ی وقتایی ب افراد خائن حق میدم!نمیدونم چرا.خصوصا وقتی ببینم طرف مقابلشونم خیانت کرده!خو این ب اون در

من موافقم باهات

البته گاهی بهش فکر میکنم میگم اون ب این در

ولی خب این فکرا احساسی هستش نه منطقی

منطقی بخوایم فکر کنیم وعقلانی اصلا جور نمیاد واز پایه اشتباهه

ولی اقایون راحت هرکاریو میکنن

وحالا اگه همون قضیه برعکس میشد وا مصیبتااا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول از همه طلاق بگیرهدوما هم طلاق بگیرهسوما چرا رفته تو رابطه با مردی ک هم متاهله هم بیشعور تراز شوه ...

میگم بهش این مرد از شوهرت پست تره که زن ساده خودش و ول کرده افتاده دنبال زنای شوهر دار میگه مرد با شعوریه میگمش اگه شعدر داشت با زنش اینکارو نمیکرد

بهش گفتم دقیقا همینو که برو طلاق بگیر میگه شوهرم طلاقم نمیده منم میخوام اصلا بفهمه و طلاقم بده

اگه میخواد فقط شوهرش طلاقش بده هزار تا راه دیگه هم هست چرا خیانت ؟ روزی یه بار با سر بره تو دیوار تا شوهرش بگه این مشکل روانی داره طلاقش بدم راحت شم😅 

نه عزیزم همه اینها بهانه ست.به قول دوستان خیانت هیچ توجیهی نداره.این یک مرضه تو دلش.ان شا الله تا قبل رسوایی و اتفاقات وحشتناک به خودش بیاد

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
بیشتر ببینید

دقیقا یکی از فامیلامون همچین موقعیتی داره ولی من دخالت نمیکنم خیلیم باهم صمیمی هستیم چون اگ کسی خودش نخواد نمیتونی مجبورش کنی در ضمن خیانت تازه اول راهه من قضاوت نمیکنم ولی هرکی ک دیدم بعد ازون کارای خیلی وحشتناکتری هم ازش سر زده

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

اگه میخواد فقط شوهرش طلاقش بده هزار تا راه دیگه هم هست چرا خیانت ؟ روزی یه بار با سر بره تو دیوار تا ...

کاش به من نگفته بود که انقدر ذهنم درگیرش بشه نجاتش بدم اما هر راهی رفتمبی فایده بود حس میکنم وابسته مرده شده نه دلم میاد ولش کنم که به حای بد کشیده بشه نه میتونم با همچین زنی دیگه در ارتباط باشم از ترس آبرو خودم

دقیقا یکی از فامیلامون همچین موقعیتی داره ولی من دخالت نمیکنم خیلیم باهم صمیمی هستیم چون اگ کسی خودش ...

کاش به من نگفته بود که انقدر ذهنم درگیرش بشه نجاتش بدم اما هر راهی رفتمبی فایده بود حس میکنم وابسته مرده شده نه دلم میاد ولش کنم که به حای بد کشیده بشه نه میتونم با همچین زنی دیگه در ارتباط باشم از ترس آبرو خودم

منم دقیقا همین فکر و میکنم که بدتر هم میشه

کاش به من نگفته بود که انقدر ذهنم درگیرش بشه نجاتش بدم اما هر راهی رفتمبی فایده بود حس میکنم وابسته ...

تلاشتو بکن.ولی اگه نشد دیگه ولش کن بعضیا میفهمن خودشونو میزنن به نفهمیدن.

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
بیشتر ببینید
تلاشتو بکن.ولی اگه نشد دیگه ولش کن بعضیا میفهمن خودشونو میزنن به نفهمیدن.

من خیلی ترسوندمش اولشم گفت خب اصن ولش میکنم اما گویا مرده سیریش شد دوباره شد مثله روز اول راسط و دروغش نمیدونم خودش اینو گفت بهم