2777
2789
عنوان

یکی از فوبیا هایی که همیشه دارم اینه که شیو نکرده بمیرم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 3819 بازدید | 155 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی اپلاسیون باعث شد کم مو بشی؟

بله خییییلی

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
بیشتر ببینید
کسی ک پریود از دنیا بره شهید حساب میشه؟یکی از کاربرا اینو گفت🫤

موقع مرگ اندام های بدن از کار میفتن . پریودم باشی قطع میشه . میخشکی . 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
آقا من بعضی از زناهم درک نمی کنم . چه جوری انقد راحت با شوهرشون میرن حموم؟

من حتی فکر کنم از اینا باشم که موقع شوهر کردن روم نمیشه جلوی آقا ل...خت بشم و راحت تو چشاش نگاکنن.

بعد اینا چه جوری راحتن .من خیلی خجالت میکشم.

وقتی با منی مالی 😎،از چشام که بیفتی بیت المالی 😏.

بفرما

من دوسالی هست کمی اضافه وزن دارم زیاد نه ها ولی همش کشاله ی ران عرق سوز میشه وبو میده حتی الان جدیدا اینطوری شده روزی چند بار میشورم ولی باز هست به نظرتون چه پمادی بزنم عرق نکنه و بو نده اعصابم خورد شده😣

من دوسالی هست کمی اضافه وزن دارم زیاد نه ها ولی همش کشاله ی ران عرق سوز میشه وبو میده حتی الان جدیدا ...

مام بزن من مام استفاده میکنم اینقد راحتم

یارب!تو چنان کن؛که‌پریشان‌نشوم:)