2777
2789
عنوان

چندتا مهمون نحس و نجس داریم جحور بپیچونبم

| مشاهده متن کامل بحث + 4115 بازدید | 157 پست

بپیچون

بگو خونه نیستیم 

شما میری سالن مطالعه مثلا

خانوادتم میرن بازار یا خونه فلانی

اصلا یه دفعه بهشون بگی اومیدن خونه ما باید دنگ شکمتونو بدین دیگه نمیان

خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینارو گفتم ک قشنگ بدونید ایده چی بدیذ😅

اومدم بگم کلمه نجس را برا مهمون بکار نبر دیدم اوضاع خیلی وخیمه

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

فلانی زنگ زده برای کمک جهاز چینی

داریم میریم کمکش 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

ممکنه ماشینو ببینن

ببینن به درک برقها رو خاموش کنید بگین نیستیم اینا رسما یه مشت جندع هستن به هیچ عنوان رفت و آمد نکنید خدا میدونه همینا با چند تا شوهرای نی نی سایتی از جمله من هستن یا بودن😆

پناه بر خدا 

اینی که گفتی قوم شما هستن یا قوم لوط ؟😅

همون اایزابل هستم 🩷 لطفا بی احترامی نکن ، اومدیم اینجا تبادل نظر کنیم و طبیعی هستش که باهم مخالف باشیم. ولی لطفا نه با قومیت نه با دین توهین نکن به من . من اصلا دعوا نمیکنم با شما گلی ، درک میکنم شاید توی موقعیت خوبی نباشی ، ولی راحت دل نشکن چون تا یک جاییش دست من هستش و میبخشمت ، ولی خداوند شاید نبخشه:)

بیشتر ببینید
پرو وای ی ثانیشونه

من متوجه نشدم که اومدنشون چه مشکلی داره؟؟ میخوان دوست پسراشونو بیارن خونه شما؟؟ چیکار میخوان بکنن اومجا؟؟

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
ولی اگه واقعا ادم بدی باشن و کار اشتباه کنن انرژیشون روی زندگی شما هم تاثیر میزاره عزیزم

مامانمم همینو‌میگ

میگ دلم نمیخواد کسی فکر کنع ما مثلشونبم

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷