2777
2789

یه ساله جدا شدم تو عقد 

شوهرم هیچی نداشت ولی واقعا خوش تیپ و خوش قیافه بود

ولی خب خودش دیگه منو نخواست و منم غرورمو برداشتم و اومدم جدا شدم.

این پسر داییم هم از ۷-۸ سال پیش خواستگارمه قبل از عقد کردنم، زنداییم اومد تو عقدم گریه کرد و خودشو زد به مریضی و رفت تو اتاق نشست و دیگه بهم محل نمیدادن 

حالا که جدا شدم باز اومدن خواستگاریم میگه یا من یا هیچکس.

منم اصلا بهش علاقه ای ندارم نمیتونم فکر کنم که همسرم باشه

۱۳ سال از من بزرگتره

نگهبانه

تیپ و قیافش معمولی رو به پایین

خونه و ماشینم نداره ولی خانوادش خیلی آرومن

نمی‌دونم چیکار کنم 

یعنی ممکنه حسم بهش خوب بشه؟

ازدواج فامیلی کلاااا اشتباهه 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم با زن داییت صحبت کن بگو: من ایشونو به چشم برادر بزرگتر میبینم و اصلا نمیتونم هیچ حس دیگه ای بهش داشته باشم قطعا اونم با یه دختر دیگه خوشبخت تره 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

وصعیت مالی و شغلی خیلی مهمه چرا اصلا اینو تو خواستگارات درنظر نمیگیری

هردو هیچی نداشتن😕

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بیشتر ببینید

اون ۱۳ سال نکته داره🤔

🔪کاربر زن ؛ علاقه مند به مطالعات مردان و تاپیک های روانشناسی 🥄آیا مردان را می توان شناخت؟🍴در یک توی ذهن مردان چه می گذرد🍽من ناظر بدون قضاوت جامعه مردان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی 

بیشتر ببینید

ادم خوبیه باهاش ازدواج کن .

تیپ و قیافه دلیل خوشبختی نیست .

درحد معمولی تر و تمیز باشه .

من داخل تهران پسرا همه چاق هرچی لباس به روز باشه اصلا خوش تیپ نمیشند...

ولی اگر دوستش نداری بی خیال شو .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

نه حست بهش خوب نمیشه ، قبول نکن. 

چون از نظرم هیچ نکته مثبتی نداره .

حالا یکی تیپ و قیافه داره ،شغلش مناسب نیست میگی اوکی به خاطر خوشگلیش قبول میکنم.

یا یکی ظاهر خوبی نداره ولی شغل خوبی داره ، میگی به خاطر شغلش قبول کنم. 

پسرداییت غیر خانواده آروم هیچی نداره ، تازه اونم معلوم نیست واقعا آروم باشن تو زندگی معلوم میشه

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣