2777
2789

سلام 

پسرم ۴ سالش پره تقریبا خیییلی علاقه به نوشتن و یادگیری و رنگ آمیزی داره..

میخواستم بدونم چه دست ورزی براش مناسبه چاپ کنم براش انجام بده 

اگه کسی داره عکسش رو برام ارسال کنه

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

خمیر بازی رو انجام میده 

با مهره و نخ هم بازی میکنه و دوست داره

الان یه مدته دائم یه دفتر میاره میگه مامان بام یاد بده 

اعداد رو بهش یاد دادم 

دیگه نمیدونم چی بهش یاد بدم 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه حروف الفبا رو باید اصولی یاد بگیرن و من نمیتونم

خمیر بازی مهره نخ کردن کلاس نقاشی ببرشدختر من کلاس اولی منم اینا رو باش کار می‌کردم الان عالیه

کلاس نقاشی الان زمستونه همه بچه ها مریضن و به هم میدن 

تابستون میفرستمش

کتاب های حواستو جمع کن بخر براش. ی سری کتاب هم باشگاه مغز داره سطح یک بگیر ببین چطوریه اگر اوکی بود ...

کجا بگیرم براش

کتاب فروشیا. از سایت های اینترنتی هم میتونی بخریسرچ کن اسماشون بالا میاد.

باشه ممنونم

الان خلوته چون زمستونه تابستون شلوغ میشه بچه ها تعطیل میشن

آها درسته 

اما میترسم بچه مریض بشه 

چون تاحالا هیچ کلاسی نفرستادمش

اسی این کتابا عالین ها.حتما براش بگیر. من آرزوم بود همچین بچه ای داشتم. از طرف من ماچش کن

ممنونم ..باشه حتما 

فدای لطف و محبتتون