2777
2789

خب:(

امتحانات نوبت اول رو که دادم رفت علومم با افت نسبتا شدیدی مواجه شده

بعد مادر من میگه که برو تجربی:/

من حقیقتا حالم از تجربی به هم میخوره اصلا برام جذاب نیست

اما علاقم حسابداریه

دربارش تحقیق کردم اول قرار بود از طریق انسانی برم

اما به درد نمیخوره

الان میخوام از فنی برم ولی مدرسه فنی این نزدیکیا نیست=/

فقط کاردانش

درباره کاردانش هم هیچ ایده ای ندارم🥴فقط میدونم بیشتر عملیه تا تئوری و میگن که مدرکش معتبر نیست و.. درسمم واقعا خوبه پارسال معدلم 20 شد! اما تو فامیلای ما همه تجربی رفتن حتی خواهرمم میخواد تجربی بره، اما من زیر بار حرف زور نمیرم، حاضرم انسانی هم برم ولی تجربی نه

حالا اینا هیچ

من چند تا مانع پیشروم دارم

۱)راضی کردن خانوادم(زیاد سخت نیست) 

۲)مدرسه فنی(نزدیک ترینشون تو یه محله خوبی نیست) 

۳)برم فنی یا کاردانش

۴)حرف مردم😑

لطفا کمکم کنید:)) 

عزیزم رشته دبیرستان خیلی مهم نیس 

تو تجربی هم بری اخرش میتونی بری حسابداری 

اول بگم تجربی نرو اصلا گور حرف مردم 

دوم من تفات کارو دانش فلان نمیدونم 

فقط اینکه هر ررشته ای بری دانشگاه حسابداری میتونی انتخاب کنی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

حسابداریو هرچی بری میتونی بزنی اگرم هدفت پزشکی دارو دندون نیست الکی خودتو درگیر تجربی نکن

اگرم بخاطر نمره پایین تو علوم میخوای نری تجربی که ربطی نداره

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑به دنیای فانتزی و جادویی من خوش اومدین🪄☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 مسلمان نیستم🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید🫸مستقل و جاه طلب🔆

بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم رشته دبیرستان خیلی مهم نیس تو تجربی هم بری اخرش میتونی بری حسابداری اول بگم تجربی نرو اصلا گور ...

اره عزیزم حسابداری رشته شناوره

ولی حیف نیست این همه درس به درد نخور بخونم؟ 

ولی فنی حسابداری کلی درس مربوطه داره خیلی جلوم میندازه

برم دانشکاه با دیپلم انسانی شیش هفت لول از اونایی که رفتن فنی پائین ترم:(

حسابداریو هرچی بری میتونی بزنی اگرم هدفت پزشکی دارو دندون نیست الکی خودتو درگیر تجربی نکناگرم بخاطر ...

قسمت دوم حرفت یکم منطقی نیس 

حسابداریو هرچی بری میتونی بزنی اگرم هدفت پزشکی دارو دندون نیست الکی خودتو درگیر تجربی نکناگرم بخاطر ...

نه اصلا کلا علاقه ای نداره به تجربی

شاید باورت نشه ولی بعضی از درساش رو با گریه میخونم انقدر که بدم میاد😂

اره عزیزم حسابداری رشته شناورهولی حیف نیست این همه درس به درد نخور بخونم؟ ولی فنی حسابداری کلی درس م ...

من مامانم دکترای حسابداری داره......

با تجربی رفته 

این فکت خودته که چی باشه 

پس همون فنی انتخب کن 

دیگه مدرکش اینا رو ندید بگیر

من درسم خیلی خوب بود ولی رفتم حسابداری فنی 

تجربی اصلا نرو ..چون قراره پاره بشی .اینارو با توجه ب حال خاهرم دخترخالم دخترعمم دارم میگم 

رقابتش خیلی سنگینه .قبولی کنکورش خیلی سخته ..من ب هرکی گفتم نرو و رفت ..بعدش خودش پشیمون گف کاش نمیرفتم 

درمورد خانوادتم میتونی از مشاور مدرسه هم کمک بخوای بگو تو جلسه ها بیاد بگه بزارید بچه هاتون علاقشونو دنبال کنن نه اون چیزی ک شما میخاین 

در مورد مکان مدرسه ..سرویس نمیتونی بگیری؟الان همین مدرسه ما از دور ترین نقطع شهر میان با سرویس 

رو فنی همونطور ک خدت گفتی کاردانش مدرکش زیاد معتبر نیس 

حرف مردم هم دیگ چی بگم باید خدت بدونی ک مهم نباید باشه برات 

من همه بهم میگفتن بر انسانی از دانشگاه برو حسابداریش ..چرا ؟صرفا بخاطر اینکه نرم فنی فنی مال تنبلاس .منم گفتم مگ مریضم 3 سال فلسفه اقتصاد تاریخ بخونم  اخرش برم حسابداری ..تازه تو دانشگاه ب اندازه ی مدرسه با جزئیات درس نمیدن

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
من درسم خیلی خوب بود ولی رفتم حسابداری فنی تجربی اصلا نرو ..چون قراره پاره بشی .اینارو با توجه ب حال ...

قربون ادم چیز فهم تک تک  حرفای دلمو زدی

اخه مادرم خودش روانشناسه و چون علاقشو دنبال کرد و الان پشیمونه میگه نرو فنی😂(چه ربطی داره=/) 

کلا مشکلش با هنرستانه انگاری، میگه انسانی برو بعد حسابداری ولی چه فایده داره انسانی=/ برم دانشگاه هیچی بلد نیستم اونوقت

خوشبختانه از فامیلامون دوریم و پدرم اجازه نمیده تو زندگیمون دخالت کنن، حرفشون هم یه مشت خزعبلاته اصلا برام مهم نیست چی میگن

مشکل اصلیم همین مدرسست ابجی، یه رفیقی دارم اونم میخواد بره هنرستان ولی طراحی و دوخت، میخوایم یه مدرسه بریم که مادرش ببرمون بیارمون، اما مدرسهٔ فنی که هم طراحی داشته هم حسابداری و دولتی باشه تو زرگانه (اهوازیم) که ربع ساعت با ما فاصله داره

به دوستم میگم اوکیه بریم ولی میگه نه دهاته=///

قربون ادم چیز فهم تک تک حرفای دلمو زدیاخه مادرم خودش روانشناسه و چون علاقشو دنبال کرد و الان پشیمون ...

البته یه دونه هم هست نزدیک تره ولی کاردانشه

کاردانش خوب نیست🥴

قربون ادم چیز فهم تک تک حرفای دلمو زدیاخه مادرم خودش روانشناسه و چون علاقشو دنبال کرد و الان پشیمون ...

فدات 

خیلی از آدما هنرستانو بد میدونن 

نه اینکه اینایی ک نظرین دنیا رو فتح کردن ..اتفاقا انقد درس ریخته سرشون از درس زدن همشون اخرش شوهر میکنن 

بنظرم این دوستتو بیخیال شو ..تو مدرس جدید رفیق جدید پیدا میکنی حتما باید با این بری ..

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
البته یه دونه هم هست نزدیک تره ولی کاردانشهکاردانش خوب نیست🥴

کاردانش منم شنیدم مدرکشو زیاد جدی نمیگیرن 

باز تحقیق کن نمیدونم ن فقط شنیدم 

درضمن اگر ب قصد حسابداری بری انسانی اصلا اینکارو نکن اصلااا

بیشتر ببینید
فدات خیلی از آدما هنرستانو بد میدونن نه اینکه اینایی ک نظرین دنیا رو فتح کردن ..اتفاقا انقد درس ریخت ...

همینو بگو😂

منم به مادرم میگم این مملکت چقدر دکتر و مهندس میخواد مگه، بعد هم من علاقه نداشته باشم میمونم توش مطمئنم=/

از گوگل مپ هم دیدم مدرسهه خیلیی بزرگ و خوبه، عیبی نیست اگه نیومد خودم میرم

ولی کاردانش چطوره عزیزم اطلاعات بیشتری نداری؟ 

کاردانش منم شنیدم مدرکشو زیاد جدی نمیگیرن باز تحقیق کن نمیدونم ن فقط شنیدم درضمن اگر ب قصد حسابداری ...

نه دیگه اگر قرار باشه برم نظری با بدبختی همون تجربی رو میرم🫡

عزیزم ببخشید نمیخوام سرت رو درد بیارم

ولی از رشتت راضی هستی؟ چطوره؟ 🥲