2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر رنگ پوست 😔

836 بازدید | 32 پست

شوهرم بهم میگه گول صورتتو خوردم سفیدی😔میگه بدنت سیاهه خیلی ناراحتم میگه طلاقت میدم درحالیکه بدنم گندمیه توروخدا چکار کنم کاملا سفید شم از دیشب حرف نزده باهام😔😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دندون لقو باید بکنی عزیزم

#غزه خوندن این تاپیک ده دقیقه بیشتر وقتت رو نمیگیره https://www.ninisite.com/discussion/topic/12808447/طب-سنتی-چیه                         خدا شفا رو توی گیاهان زیادی گذاشته من بعد از اینکه گیر یه دکتر بی وجدان پولی افتادم این تاپیک رو زدم امیدوارم همیشه سلامت باشید❤️❤️❤️❤️❤️

بیشتر ببینید
وای مگه میشه

اره من برعکسم صورتم گندمیه بدنم سفید

البته صورتم هم توی خردسالی سفید بوده به مرور گندمی شده

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

بهونشه بابا بگو مگه خودت چه شکلیه بدنت بردپبت

با این دول فندقیت هسته خرماییت سفیدم میخوای؟ این از سرتم زیاده

بشووووووورش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

اره من برعکسم صورتم گندمیه بدنم سفیدالبته صورتم هم توی خردسالی سفید بوده به مرور گندمی شده

پزشک میشی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

بهونشه بابا بگو مگه خودت چه شکلیه بدنت بردپبتبا این دول فندقیت هسته خرماییت سفیدم میخوای؟ این از سرت ...

با اون تخمای چپ و چوله ی پشمالوی سیاه 

اینجا که کسی نمی بینتت ادعای گنگ بودن نکن بچه ریقو 

توام بگو اونجات کوچیکه گول خوردم فکرنمیکردم همچین اندامی همچین چیز کوچولویی داشته باشه🤣🤣

وای گفتم سیاهه میگ تو سیاه کردی اونجوری نبوده خیلی ناراحتم ی چی بگم صداشو می‌بره بالا منو میزنه

بگو۴۵ثانیه دیگه سفیدوسیاه چه فرقی داره براش😉

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.
بیشتر ببینید