2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بمونیم باهم فرداش میگه نمونیم 😢😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 62 پست
بازم شما هر بار تو تاپیکتون گفتم جدا بشید بهتره ولی خود آزاری داری بااینکه مریض شدی از دست شوهرت باز ...

بابا این چله دوساله مارو اسکل کرده مرتیکه رم ول نمیکنه

پسرم ❤❤😍😍😘😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو هم دیوانه ای؛آویزون؛خوب ولش کن اون کثاقت نکبت رو

عزیزم شما بیشتر خرید اینترنتی چی میکنید یا اطرافیانتون برا انلاین شاپ میخوام بدونم 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
عزیزم شما بیشتر خرید اینترنتی چی میکنید یا اطرافیانتون برا انلاین شاپ میخوام بدونم

کوفت بیشتر میخرم ؛تو هم حالت خوش نیست از شوهرت پریدی آنلاین شاپ

پسرم ❤❤😍😍😘😘
بازم شما هر بار تو تاپیکتون گفتم جدا بشید بهتره ولی خود آزاری داری بااینکه مریض شدی از دست شوهرت باز ...

منم مریص شدم خودم بزرگترین درس عبرت ولی کو حتی بیماریامم تحمل میکنم یادم رفته شما دقیقا چطور بیمار سدیت

خواهرم جدایش گرفت تو دادگاه یه هفته دیگه رسمی جدا میشه 💔

چون بچش نمیشد شوهرش حق طلاق گرفت  اونم هی میگن برگرده ولی میگه دلسرد شدم نه بدا بچه ها شوهرم حرف نمیزنه اینا 

منم مریص شدم خودم بزرگترین درس عبرت ولی کو حتی بیماریامم تحمل میکنم یادم رفته شما دقیقا چطور بیمار س ...

من بخاطر استرس روزانه دچار رفلاکس مزمن شدم ازسال ۹۷ درست همون سال اول که بااین روانی اشنا شدم از بس حرصم داد فورا بعد چند ماه دچار این بیماری شدم